Victor Viorel Ponta, trimis în judecată

Cel mai bun premier din istoria României, domnul Victor Viorel Ponta, a fost astăzi trimis în judecată în dosarul Turceni – Rovinari, alături de bunul său prieten, Dan Șova.

”Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Secția de combatere a infracțiunilor conexe infracțiunilor de corupție au dispus trimiterea în judecată:
sub control judiciar a inculpatului ȘOVA DAN-COMAN, avocat coordonator al Societății Civile de Avocați „Șova și Asociații”, în prezent senator, în sarcina căruia s-au reținut infracțiunile de:
– trei infracțiuni de complicitate la abuz în serviciu cu obținere de foloase necuvenite pentru altul,
– fals în înscrisuri sub semnătură privată (17 infracțiuni),
– evaziune fiscală în formă continuată,
– spălare de bani
și în stare de libertate a inculpaților:

(….)
PONTA VICTOR-VIOREL, la data faptelor avocat, reprezentant legal al Cabinetului Individual de Avocat „Ponta Victor-Viorel”, în prezent prim-ministru al României, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de:
– fals în înscrisuri sub semnătură privată (17 infracțiuni),
– complicitate la evaziune fiscală, în formă continuată,
– spălarea banilor.”

Acum, pe surse, circulă fel și fel de zvonuri. Ba că își dă demisia de onoare, ba că face generalul Oprea o mișcare de forță. Eu zic să ne calmăm, Ponta nu își dă demisia. Vom continua acum nu doar cu un premier inculpat, ci și cu unul trimis în judecată.

Și, s-a văzut în reacția de ieri a ungurilor, ce preț mai pune lumea pe vorbele unui astfel de penal.

ponta

2 thoughts on “Victor Viorel Ponta, trimis în judecată”

  1. ponta a pus prea multe biruri pe capul populatiei.cresterile salariale sunt anulate de taxele aberante puse pe capul romanilor.ponta a pierdut sprijinul populatiei dar a cistigat simpatia dna.sa o tina tot asa si la cit mai multe procese

Leave a Reply

Your email address will not be published.