Victor Viorel Ponta – lașitate până la capăt

Îl știm cu toții. Fiecare din noi a avut, la un moment dat, de-a face cu genul ăsta de om. Cel care te înjură pe unde apucă, dar la distanță, eventual și sub anonimatul internetului.

Cel care te amenință non stop și care îți spune că nu va mai rămâne oscior din tine care să nu te doară după ce el îți va aplica lovituri mai ceva ca în filmele cu ninja.

Exact în genul ăsta este și Victor Viorel Ponta. Care toată campania asta electorală s-a ascuns ca un laș după fustele unor țațe, gen Gabriela Vrânceanu Firea, sau după borfașii clasei, gen Sebi Ghiță, care să îi facă lui treaba murdară, lăsând tuturor impresia că el nu se implică, deși, dacă ar face-o, ar fi vai și amar de contracandidați.

Ultimul gest de lașitate, dar cel mai evident, a fost aseară. Când Ponta a refuzat să fie prezent la o dezbatere televizată la TVR, la care a participat și Klaus Iohannis. Un Iohannis, între noi fie vorba, la cea mai bună prestație publică de la începutul campaniei.

Nu pot să cred că ăsta e genul de om pe care acest popor l-ar investi ca președinte. Nu pot să cred că l-ar alege pe Ponta, pe acel Ponta atât de laș.

pontalas

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *