Victimizarea lui Crăciun

E tot ce își dorea pseudo liderul protestatarilor din Piața Universității.

Se vede clar pe înregistrarea atacului asupra ministrului Culturii, Daniel Barbu, că era și Crăciun acolo, dar departe de zona unde s-a spart luneta mașinii, dar se vede și că omul nu făcea altceva decât să dea din gură.

Aflat sub urmărire penală pentru atacul asupra lui Barbu, Crăciun câștigă exact legitimarea de care avea nevoie pentru a fi și mai vocal și mai influencer în rândul manifestanților.

Și dacă vă uitați la tot ce circulă acum pe net, cum se vorbește de un dosar politic și toate cele, veți înțelege că, în continuare, cineva dorește radicalizarea revoltelor. Ca să se poate interveni în forță.

claudiu_craciun_26394300

4 thoughts on “Victimizarea lui Crăciun”

  1. Bai , tipul intrase intr-un con de umbra si mai ales dupa discursul { intr-o engleza demna de un britanic nascut crescut la Oxford } din Parlamentul European si evident ca nu-i convine situatia , mai ales ca se si visa cel putin ministru …de externe . Acum incearca sa se reinventeze . Sunt mai mult decat de acord cu tine si chiar am sustinut acest fapt inca de a doua zi in fata cui a dorit sa ma ia in seama : se doreste radicalizarea revoltelor pentru ca sa se poata justifica o interventie in forta .Ce-ar fi daca pe nu stiu cat decembrie 2013….am asista la o noua reprimare a ” maselor ” si la o noua ” revolutie ” ? Mie-mi pute a Cotroceni si-a servicii ! Tie chiar nu-ti miroase a nimic ? 8)

    1. @marian nimic nu e imposibil. Crezi ca suntem un popor care s-ar jena sa isi mai omoare niste conducatori in ziua sfanta de Craciun?

Leave a Reply

Your email address will not be published.