Viața la cort…

NU mai este doar apanajul anumitor categorii sociale sau perioade ce țin de anotimpuri. Practic, tot ceea ce presupune un eveniment major din viața românilor se petrece acum la cort. De unde până de curând, râdeam cu toții la glumele (sau nu) conform cărora anumiți oameni locuiesc la cort și își țin caii în vile, iată că tradiția cortului a prins din ce în ce mai mult și la majoritari.

Ai o nuntă, un botez sau orice eveniment de sărbătorit în familie? Acum nu mai ai nevoie de locații fixe, alegi firma potrivită, alegi locația de vis unde vrei să îi duci pe invitați și gata, în cel mai scurt timp vei avea un cort la dispoziție. te pregătești să câștigi alegerile și vrei să îți cinstești alegătorii cu un mic și o bere? Hop cu cortul și gata evenimentul.

Corturi-de-petrecere-Organiam-nunti-botezuri_4565701_1329163913

iar dacă vorbim și de companiile multinaționale, care au mii de angajați și care de cel puțin câteva ori pe ani trebuie să organizeze anumite petreceri, varianta petrecerilor la cort a devenit cam singura care se pliază pe nevoile acelei companii. Deși asta nu înseamnă neapărat și un succes garantat al acelui eveniment sau niște angajați mulțumiți de ceea ce li s-a oferit. Prima mea interacțiune cu o astfel de petrecere a avut loc în timpul iernii, acum vreo 3 ani și trebuie să recunosc că eram destul de suspicios, crezând că voi tremura de frig pe tot parcursul evenimentului sau că, în cazul în care o să bată vântul mai puternic, zburăm cu cort cu tot :)) ) Și dacă stăm să ne gândim și la incidentul din vara asta, când a zburat un astfel de cort amplasat pentru un târg, veți înțelege că suspiciunea mea era întemeiată.

Până la urmă nu a fost vorba chiar de așa ceva, singura bătaie de cap ne-a dat-o freezeing rain din acea zi, o ploaie care a transformat Bucureștiul în cel mai mare patinoar. Nu am să uit niciodată că ne-a luat jumătate de oră doar să facem 100 de metri, picam la fiecare pas. Dincolo de aceste chestiuni ce nu țineau decât de natură, evenimentul la cort a fost excepțional. Nici măcar nu sesizai că ești nu într-o clădire ci într-un spațiu realizat cu doar câteva ore în urmă.

Iar astea se realizează doar atunci când ai parte de corturi profesionale, când nu stai cu grija la ceea ce s-ar putea întâmpla, ci doar te bucuri de motivul pentru care ești prezent acolo și savurezi fiecare clipă alături de cei dragi.

2 thoughts on “Viața la cort…”

  1. Cum se cunoaste ca se apropie Craciunul Iancule….Iei la gramada orice reclama , gologani si din piatra seaca !!!Bravo si ….la mai mare !!!! 8)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *