Viața cu Emma Zeicescu. Perfect Imperfectă

E 18.35. Toată lumea știe deja că nu trebuie să mă deranjeze de la ora asta, e momentul 0 când un proiect de suflet intră în eter, având-o drept muză și portavoce pe Emma. Zeiceasca, care dacă tot nu m-a călcat cu mașina când a avut ocazia, acum face pe șefa cu mine. Ciudate sunt căile vieții, mai ales când îți aduce oameni atât de frumoși alături. Pe care poate nici nu îi meriți.

emmapoza

Dar hai să nu îi facem o laudatio, că suntem și pe site-ul ei și cine știe ce o să creadă lumea :)) )) Și să vorbim scurt și la obiect despre ce înseamnă să fii jurnalist. Și să vrei să rămâi jurnalist. Și om demn. Și care să se uite în ochii tuturor știind că nu a cedat niciodată, la nimic. Emma e un om prea frumos ca să vină să vă povestească despre mizeria care mustește în profesia asta atât de frumoasă. Dar o intuiți voi fiecare, că sunteți oameni deștepți.

Și trebuie să fii cu adevărat o femeie puternică să te trezești în toiul verii că a venit iar un moment din ăla care te pune să o iei de la capăt. Și nu că nu ai putea, dar parcă ai luat-o de prea multe ori de la 0. Parcă ai vrea măcar șansa de a porni și de la un 1..sau 2.

Am avut șansa ca toată perioada asta să fiu alături de minunea asta de om. Și să o văd cum luptă, cum ia la trântă tot și îi iese cum vrea. Cum plânge ca un copil dar bagă și o înjurătură de birjar de te lasă cu ochii mari, până începeți să râdeți ca proștii. Asta e Zeiceasca. O nebună.

Or să afle și cei de la TVR, dacă nu au făcut-o deja.

Tocmai de aceea sunt atât de mândru de ea, azi, urmărind prima ediție a emisiunii Perfect Imperfect de la TVR. Care a început savuros. Cu o conversație sinceră, directă, ca între doi vechi amici, între Tolontan și Emma. Care, ce să vezi tupeu pe ea, nu l-a întrebat pe Tolo ce e ăla un offside sau de ce aleargă 11 băieți după o minge când ar putea să alerge după ea.

Perfect Imperfect va fi un succes. Și va arăta că pot fi profesioniști și la televiziunea publică. Și nici cu site-ul acesta nu va fi altfel. Pentru că e vorba de Emma. Iar cu Zeiceasca nu te joci. Dar nici bine nu îți e dacă nu o ai alături. Baftă, draga mea Emma !

Articol publicat pe PerfectImperfecte.ro

6 thoughts on “Viața cu Emma Zeicescu. Perfect Imperfectă”

  1. Da’ ce Iancule , ai vr’un gand serios de-i tragi clopotele ? Spune s-o stiu si eu ! Oricum va urez ” casa de piatra ” inca d e pe-acum 8) !

Leave a Reply

Your email address will not be published.