Vara ne dăm aere…

Deşi, dacă ne uităm cam cum este vremea azi, nu prea am crede că am intrat în vară, adevărul este că nu mai avem mult până când vom începe din nou să ne plângem de cât de cald este şi de ce mult ne dorim măcar câteva picături de ploaie.

Iar eu unul personal cred că o să spun cât de curând deja celebra replică: “Vreau să ningă !”

Vara nu mai este cum eram eu obişnuit. Să avem şi câteva zile de caniculă, dar şi zile frumoase, cu un soare plăcut, care să te îmbie la gânduri frumoase. Bine, dacă este să ne gândim bine, vremea în totalitatea ei nu mai este cum ştiam noi. Trecem de la viscol direct la canicula, de la zăpadă la secetă. Nu mai avem primăvară, nu mai avem nici măcar bucuria unei toamne târzii.

Nu e de mirare că, o dată cu aceste schimbări climatice, lumea încearcă să se adapteze cum poate. Iar în vremuri cu peste 35, 40 de grade, un simplu ventilator nu mai este de ajuns. Tocmai de aceea s-a ajuns ca businessul aparatelor de aer condiţionat să cunoască de la an la an o creştere incredibilă.

Dacă te uiţi cu atenţie, practic la o fereastră din două vei găsi un aparat de aer condiţionat. Fapt care a şi determinat Primăria Capitalei să ia măsuri în acest sens şi să interzică ca aparatele de aer condiţionat să mai fie puse pe faţadele clădirilor. Chestie de siguranţă şi fără îndoială, de aspect.

aparateaerconditionat

Nu mă  consider un fan 100% al utilizării aerului condiţionat. Colegii mei de birou ştiu deja asta, practic, unde prind un aparat pornit, dau să îl închid sau încerc ă îmi mut biroul de acolo. E o chestie ce ţine mai mult de dorinţa mea de a evita răcelile dese :) , nu de altceva.

Şi, până la urmă, cred că cel mai bun mod de a te proteja de caniculă este fie să stai undeva  la mare, pe o plajă frumoasă, înconjurat de femei frumoase şi bere rece sau, de ce nu, la munte, la umbra unui stejar bătrân, cu un grătar sfârâind şi, din nou, cu o bere rece alături :)

Dar dacă nu se poate şi nu se poate, vorba prietenilor de la eadvertising, este important să ştii şi ce aparat de aer condiţionat îţi iei, astfel încât să te poţi bucura de răcoarea pe care ţi-o oferă, dar şi să îţi protejezi sănătatea ta şi a celor dragi.

6 thoughts on “Vara ne dăm aere…”

  1. Articolul e scris pe genunchi sau pe buda in icnire maxima si cu gandul la orice, mai putin la aere fara miros. E mai mult anti-reclama prin lipsa logicii si a coerentei ideilor. Ah, da… pana si link-ul e trosnit.

    Tu ziceai ca vrei sa faci bani sau sa-ti iei bataie de la clienti? Ca am inceput sa am dubii…

  2. Hal de fata bisericeasca Iancule !!!!!Pai cum se impaca chestia cu ” plaja frumoasa , inconjurat d e femei frumoase si bere rece ” cu….”invataturile lui “…..Daniel ??? 8)

  3. @ Marian

    Pai se impaca PERFECT cu invataturile lui Daniel. Asta micu nu-si permite, dar si-ar trage aur pe el si un mertzan de la fraieri :D

    1. @nevermind cee e rau in a face si o educatie sexuala sanatoasa, atat pentru spirit cat si pentru trup. Nah, noi doi altfel educati, dar pentru multi un astfel de manual poate fi bun. Dar nah, Cernea likes your comment :P

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *