Vară de poveste, vară TinaR

Trăim prea mult într-o lume, într-o societate în care doar aparențele vin și contează, în care, înainte de a cunoaște un om, îl judecăm mai presus de orice după vestimentație, după cum arată și mai puțin după cum gândește, după cum se exprimă sau după calitatea sa intelectuală.

Și astfel am ajuns să avem ca prim valori ale acestei țări personaje triste, în genul Bianca Drăgușanu, Victor Slav, șamd. Culmea, din persoanele pe care le-am menționat mai sus, unele sunt trend setter și în ceea ce privește vestimentația și modul în care apari în public. Și așa ne trezim că în ziua de azi, tineri care abia au ieșit de pe băncile școlii generale, începe să se îmbrace ca Slav sau, mai rău, că fetele din ziua de azi adoptă de bun și moral un stil nu numai de viață, ci și vestimentar, Bianca Drăgușanu. Și unde duc astfel de alegeri…vedem cu toții…

Dar, chiar dacă pentru mulți nu este moral ca să conteze, să primeze mai mult vestimentația față de alte calități cu adevărat ale unui om, sunt totuși niște etichete sociale care ne diferențiază un pic de regnul animal. Căci, altfel, nu cred că ar fi nicio problemă să revenim la vremuri preistorice, în care cu toții purtam piele naturală și nu exista nicio jenă. Deși, dacă mă întrebați pe mine, un pas mare în istoria umanității a fost acela în care Adam și Eva au ales frunza (nu, nu frunza Elenei Udrea. Iar un pas și mai mare a fost acela în care a apărut posibilitatea de a-ți comanda haine online.

Deși, atunci când vorbim de haine, primul gând ne duce la femeile din viața noastră, a cam apus vremea în care un bărbat putea ignora acest aspect, mizând pe celebra vorbă românească: ”să fie un pic mai frumos ca un drac”. În ziua de azi, pentru un bărbat este la fel de important să aibă haine de calitate, fie că vorbim de cămăși pentru bărbați sau de geci pentru bărbați. Haine care să îl pună în valoare atât din punct de vedere fizic, dar și al personalității sale.

image

Indiferent de momentul în care te afli, indiferent că ești la job sau la o întâlnire, cred că obții un alt efect dacă vii îmbrăcat la costum sau cu o ținută cât de cât aparte, decât dacă ai alege să vii în trening și scuipând semințe. Părerea mea.

Și nu cred să existe u anotimp mai potrivit pentru a ieși în evidență prin ținută, prin stil, prin hainele pe care alegi să le porți, ca vara. Vara este anotimpul când femeile strălucesc și întorc privirile, iar bărbații fac tot posibilul să arate bine, pentru orice moment al zilei: piscină, restaurant, birou sau cluburi.

Pentru asta e bine să ai alături de tine un aliat de nădejde, de unde doamnele și domnișoarele pot lua bluze de vara superbe, domnii pot oricând alege haine ieftine de barbati, fiind astfel in ton cu tot ceea ce cere moda zilei.

În rest, nu mai rămâne decât ca și vremea să ne dea șansa să ne bucurăm de aceste ținute și să facem din această vară, cea mai frumoasă din câte știm noi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *