Vă suntem datori, domnule profesor Voiculescu!

Iată câteva rânduri din adevărata scrisoare a vedetelor Antenei 3, care i-au scris creditorului lor câteva rânduri pline de lacrimi:

”Domnule Profesor ! Vă spunem așa pentru că nu ne permitem, mulți dintre noi, să vă spunem Felix. Suntem salariați aici. Pe unii ne-ați cumpărat de câteva luni, pe alții de ani, pe unii de o viață. Mulți vă știu de om politic și fondator al trustului. Câțiva dintre noi vă știm și de creditor.

Lipsiți de cei 7 ani de acasă, deci de cunoașterea unor valori precum demnitatea, caracterul, libertatea, nu ne-a fost greu să adăugăm ani mulți de datorii către dumneavoastră. Datorii financiare și morale.

V-am respectat tot timpul comenzile !

Nu suntem jurnaliști, nu am fost niciodată ! Suntem doar salariați. Nu gândim, doar redăm, nu ne interesează să înțelegem. Chiar dacă știm în sinea noastră că sunteți un turnător, un corupt, noi nu respectăm bunul simț, legile. Vom striga din tot sufletul nostru: abuz, ne vom victimiza, vă vom transforma într-un erou.

Pentru că noi, dintre toți, știm cel mai bine că o datorie către dumneavoastră, financiară sau morală nu poate fi uitată, nu poate fi iertată !

Dom Profesor,

Vă datorăm bani !

Alessandra Stoicescu – câteva sute de mii de euro

Adrian Ursu – bani de o ciungă pe acolo

Oana Stancu – bani să fiu mamă

Sabina Iosub – bani de shaorma

Mugur Ciuvică – bani să fiu bou

Mihai Gâdea – bani să fiu sluga perfectă

Dana Grecu – bani să țip

Mircea Badea – bani că sunt bou. ”

Screen Shot 08-05-14 at 05.35 PM

Leave a Reply

Your email address will not be published.