Vă invit la un concurs de poezie

Pentru că Alina Gorghiu este un om special şi cu idei multe, iată că ştim ce vom face pe 15 ianuarie, de ziua marelui Eminescu.

Astfel, pe 15 ianuarie, Alina Gorghiu şi Asociaţia “O şansă pentru viitor” invită copiii talentaţi la un concurs de poezie, eveniment dedicat poetului naţional Mihai Eminescu, de la a cărui naştere se împlinesc 162 de ani.

Şapte bloggeri liberali vor juriza concursul. Printre ei mă număr şi eu:D

Datele de contact pentru înscriere sunt:

Mara Calista (0722.511.613 ; mara.calista@yahoo.com)
Bogdan Alexandra (0729.806.313 ; bogdanalexandra@yahoo.com)
Silvia Rotaru ( 0764.303.701 ; silviarotaru19@yahoo.com)
De asemenea, puteţi suna la telefonul fix de la sediul PNL din Calea 13 Septembrie (021.318.37.14) până la data de 13.01.2012.

alina - eminescu

4 thoughts on “Vă invit la un concurs de poezie”

  1. Pe 15 ianuarie este si ziua mea si sunt … profa’ de romana, “fireste”.
    Frumoasa initiativa voastra, ii voi anunta pe elevii mei despre ce este vorba!:)

  2. Frate…acum ca stiu ca esti in juriu , am sa-l invat pe unul dintre …multii mei nepoti sa recite , doua , trei poezii ale lui Eminescu :smirk: :smirk: Nu-mi poti spune de pe acum in ce vor consta premiile…surpriza ?Nu de alta dar ca sa stiu pentru ce chinuiesc copii…Alina Gorghiu…nu zic ca nu face bine cu aceasta manifestare insa, ALTCEVA asteapta copii si mai ales parintii si bunicii { in spetza …eu} de la liberali: sa-l dea jos pe Basescu & comp!!!Aceasta ar fi cu adevarat o surpriza…asteptata cam de multa vreme!Deocamdata din partea liberalilor si a USL-asilor in general… :whatever: :whatever: Nu uita sa reinoiesti anuntul macar cu o zi mai inainte …ca se uita pana atunci!Ce ai facut, ai intrat in gologani{ aia …70.000 :satansmoking: } acum de ” sarbatori” sau ai pastrezi in continuare pentru campanie ?O zi buna in continuare fratioare ! :beer: :beer:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *