3 thoughts on “Va fi Băsescu suspendat până pe 25 martie?”

  1. Fireste ca e gresit Basescu in loc de Boc. Dar nu e de mirare, simtul realitatii la Voiculescu e la fel de limpede ca si la Ponta si celalalt.

    Nu cred a va fi suspendat. Partea proasta in toata chestia asta e ca atunci cind se va intimpla inca o data fara sa reuseasca se vor decredibiliza complet. Si nu cred ca exista imagine mai proasta decit trei partide care nu-s in stare sa dea jos un singur om.

    Ce n-au reusit sa priceapa pina acum e ca Basescu e un individ care functioneaza optim in conflicte. Daca-l lasi in pace si liniste e nul, nu stie ce sa faca. Practic ei l-au tinut pina acum iar daca o mai dau inca o data in motiuni, tot ei o sa-l faca de nedarimat.

  2. Eheei, de-ar fi asa de simplu. E o Constitutie in fata care nu prea te lasa sa te joci oricum. Nu spun ca ar fi o miscare gresita, dimpotriva, dar lucrurile sunt putin mai complicate.

  3. Aici e o alta chestie…dubioasa. Problema nu cred ca mai e Basescu si PDL…nu vor termina decat pe 3 la locale si nu vor da ordin sa se fure cum s-a furat. Ei si-au facut jocul, asa cum l-au facut si cei de la PSD in trecut. Si daca vor pica, vor pica niste fraieri ca Bivolaru ala…
    Problema e adevarata…cat de buni vor fi sa repare toate stricaciunile facute de PDL in 3-4 ani. Nu stiu…intr-un fel stiu ca ar trebui sa astepte ca PDL-ul si Basescu sa-si termine mandatul si in timpul asta sa pregateasca sa-i bage dupa gratii…nu se va intampla.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *