Vă e dor de Edmond Tălmăcean?

Sunt sigur că da. Astfel că în weekendul ăsta îl veţi revedea la Realitatea TV, pe post de realizator:)) )))

“Am fost la un moment dat consternat, la un moment dat încântat. Zilele acelea, am simţit când extaz, când agonie. Pentru că am fost preluat de o mare agenţie de ştiri şi apoi, la un moment dat, am început să am prieteni din toată lumea, am apărut la CNN, BBC, Washington Post, Daily Telegraph, din Australia până în Noua Zeelandă. Am observat că, pe Facebook, aveam prieteni din toată lumea- pe Facebook sunt "friends", iţi cer prietenia, tu poţi să o accepţi şi conversează cu tine. Chiar am fost surprins plăcut că comunitatea pompierilor din Kansas m-a încurajat.”

talmacean-michael-jackson-de-romania

Sursă foto: aici.

5 thoughts on “Vă e dor de Edmond Tălmăcean?”

  1. Este o gluma cumva? O asemenea caricatura nici n-ar trebui sa mai scoata capul dupa ce s-a umplut de r..(ridicol ce credeai) Dar avand in vedere gena comuna a tuturor portocaliilor, nesimtirea , nimic nu ma mai mira!

  2. @Mircea nu e numai vina lui..el asa e, un idiot. Dar e si vina mass media, care cauta sa promoveze numai lepre din astea

  3. Tipul se incadreaza perfect in profilul psihologic al prostului, care daca nu e si fudul, parca nu e prost destul! Si cand ma gandesc ca asemenea oameni ne-au condus, ne conduc si vor sa ne mai conduca,m-apuca groaza! Mai bine plec in lume , dar mi-e frica de cum a inceput sa ne considere ceilalti.

  4. Pai daca am vazut-o pe boarfa aia de Lavinia Sandru :cuss: :cuckoo: ….ce sa ma mai mire ? Se cheama ca …am vazut tot !Si cand te gandesti ca un asemenea specimen a obtinut niste voturi , voturi ce l-au adus in parlament { printre alte specimene la fel cu el } si l-au facut barosan :whatever: . Sincer nu-mi era dor de moaca lui dar daca spui tu ca va apare…hai sa ma distrez putin ca vad ca Bendeac spune doar poante rasuflate de la o vreme.Sper insa sa nu fie doar o…”Blogareala cu vrajala “! :beer: :satansmoking:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *