USL, suspendarea lui Băsescu, acum !

Voi chiar nu mai aveți pic de respect pentru votul oamenilor din decembrie 2012? Voi chiar credeți că mergând în ritmul ăsta, veți mai putea să ieșiți pe stradă, să dați ochii cu noi?

”M-a deranjat tipul acesta de om, când l-am chemat să-l întreb dacă vrea să rămână în guvern, am avut o singură condiție, să-l propună pe Morar pentru al doilea mandat”

Dacă nici o astfel de declarație nu mai este motiv de suspendare, atunci care ar mai putea fi motivul?

Ponta, nu te agăța pe un vis de prezidențiabil, cultivat de americani. Va trebui să dai ochii cu noi, cu poporul, pisoi prost ce ești ! Și atunci nici măcar americanii nu te vor salva !

basescu-ponta1 PS: Înțeleg că guvernatorul a decis să nu îl mai primească pe Crin la Cotroceni. Nu e bai, îl ducem noi peste fix un an, ca președinte al României.

9 thoughts on “USL, suspendarea lui Băsescu, acum !”

 1. Cum ai ajuns la concluzia ca pe Antonescu al veti duce voi la Cotroceni { banuiesc ca te referi la voi….liberali } ,” peste fix un an ca Presedinte al Romaniei ? Ce te face sa crezi ca mai este dorit de catre populatie ? Chiar crezi ca strategia asta a lui sau a consilierilor sai ce-l sfatuiesc sa tina capul la cutie va tine ? Ai uitat ca : ” Ochii care nu se vad….sant uitati ?” Pacat , a-mi pusesem sperante enorme in el dar ….m-am tratat si-mi merge , ceva mai bine !!! 8)

  1. @marian cum ii spuneam si lui Stefan, nu ma iau dupa sondaje. Ma iau dupa oameni, dupa modul cum reactioneaza lumea, si in online dar si in lumea reala, la gesturile sivorbele lui Crin. Si nu, nu e asa cum cred unii, ca e terminat. Din contra, vom avea o mare surpriza.

 2. Ionut, imi pare rau sa o spun, dar nu cred ca va fi presedinte. Nu stiu ce ma face sa simt asa, in concluzie nu am cum sa iti explic de ce sustin asta. Cel putin nu acum. Daca mi se mai limpezeste capul (febra, deh) o sa incerc sa iti explic. Dar sincer, nu cred ca va ajunge presedinte.

  1. @stefan eu nu prea mai cred in sondaje si alte chestii. Vazand ieri cu ce a putut iesi pe piata Palada, mi-am dat seama ca oamenii astia ne iau de prosti. Crin, cu unele gafe facute, e adevarat, le sta astora in coasta ceva de pomina.

 3. Iancule , on line-ul este una realitatea ….alta !Cat despre sondajele referitoare la Crin Antonescu ….pai nu esti dumneatu ala care se basica la mine mai ” ieri alaltaieri ” atunci cand contraziceam veridicitatea respectivelor sondaje ? Daca te iei dupa ” gesturile si vorbele lui Crin “….ai ajuns ” bine ” Iancule , frate !!!!

  1. @marian eu faceam referire strict la ultimul sondaj sociopol, o manarie rusinoasa, o pupatura in fund de la domnu Palada la noului lui sef, atat de adanca ca miroase pana aici.

 4. @ Ionut

  Cu stroe si chitoiu, clar vei avea o surpriza :D Antonescu va avea si el :)) ))

  Iti pun o singura intrebare: de ce l-a mancat in cur pe stroe (_liberal_ garantat _Antonescu_) sa promoveze aberatia de modificare a codului rutier?

 5. Aderarea Romaniei la U.E. s-a facut sub forma unei lovituri de stat date de U.E. in Romania (vezi suspendarea lui Basescu).

Leave a Reply

Your email address will not be published.