USL, Băsescu – gargară ieftină pe foamea românilor !

E prea multă gargară în politica de la noi.

Nu contează că e vorba de Băsescu, care devine mai senil cu fiecare zi care trece, conștient de faptul că mizeria aia cu terenul îl va îmbrăca în dungi. Și începe astfel să blocheze tot, să amenințe că nu promulgă Legea Bugetului, ba, mai mult, refuză să semneze Memorandumul cu FMI și se mai duce și cu pâra pe la americani.

Nu contează că e vorba de Ponta, cel care iese și ne spune că Băsescu ne lasă fără acord cu MI, că dacă blochează bugetul, adio pensii mărite, adio salarii pentru profesori mărite, ce mai, adio tot.

Nu contează că este vorba de Ilie Sârbu, socrul coabitac. Care vine și ne spune că problemele grave de sănătate ale președintelui afectează deciziile pe care acesta le ia pentru România.

Gata cu gargara ! În timp ce voi toți ne luați de proști, oamenii se bat pe ajutoare sociale și mai au un pic și mor acolo !

Gata cu gargara ! Sistemul sanitar de la noi este la pământ, te duci în spital nu ca să ieși sănătos, ci să mori !

Gata cu gargara ! La Pungești, oamenii se bat cu jandarmii, veniți să apere terenul unui privat, care vrea să distrugă o comunitate.

Ori reușiți să vă înțelegeți, ori treceți la niște gesturi politice radicale, dar pentru care 70% din români v-au trimis în Parlament, ori oamenii vor ajunge la nedoritul moment al unei explozii.

Îi luați de prea mult timp de proști.

ROMANIA-POLITICS/PM

One thought on “USL, Băsescu – gargară ieftină pe foamea românilor !”

Leave a Reply

Your email address will not be published.