USL – afară e vopsit gardul, înăuntru e leopardul

Buun..aseară, într-o transmisiune TV care a reuşit să îl plictisească la un moment dat şi pe Crin, cu un Gâdea într-o formă minimă, USL şi-a prezentat candidaţii la Consiliile Judeţene, respectiv parte din primăriile importante.

Au lipsit judeţele unde nu s-au pus încă de acord, că na, unde e baronul mai tare acolo trebuie să duci luptă de lămurire cum e cu idealurile alianţei. A lipsit şi Bucureştiul, că aici nea Sorin nu ştie exact dacă să le facă pe plac lui Crin şi Ponta şi să candideze sub USL.

Şi o altă victorie a alianţei: PC s-a supărat şi a zis că vrea şi el un primar. Aşa ca la Iaşi, marea alianţă naţionala va avea 2 candidaţi: Nechita de la PSD si Ciuhodaru de la PC.

Deci până la urmă ce am lansat noi aseară? Exact ceea ce ştiam că nu supără nici PNL, nici PSD. Cu restul mai discutăm. Eu sper să ne hotărâm repede, căci lucrurile, oricât de machiate le prezentăm noi, încep să fie uşor de observat chiar şi pentru unul de la ţară.

PS: Deşi multă lume poate a zâmbit la întrebarea Danei Grecu: “Luaţi masa împreună, domnilor Ponta, Antonescu şi Constantin?” după fâstâceala în răspunsuri ar trebui să ne dăm seama că mai e mult de lucru la alianţa noastră, la solidificarea ei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *