Ura romanilor pentru romani…

Aveam multe alte teme de politica care imi faceau cu ochiul azi…le voi lasa pentru inceputul saptamanii ce vine..as vrea sa va vorbesc despre ceva trist…cum se urasc romanii intre ei..
Ne invata Sfanta Scriptura ca cea mai de pret lege lasata de Mantuitorul Hristos pe lume este: “Sa va iubiti unii pe altii…asa cum Tatal din ceruri va iubest.” Se mai spune ca Romania a fost nu de putine ori denumita “Gradina Maicii Domnului”…ma intreb oare…in Gradina Maicii lui Dumnezeu au incaput si atatia oameni rai?
Subiectul este unul cat se poate de cunoscut: Cazul lui Daniel Raduta si impactul creat de campania lansata in online de Zanele Oana, Anca, Inoccente, Irina, Mika, Diana si Ruxa.
Intr-o tara cuprinsa de suspiciune, de ura, de nepasare si de demotivare, am ajuns oare la stadiul in care sa spunem: “De ce sa se salveze doar unul? Mai bine sa moara toti?” Asta este o jignire la adresa definitiei de om..
Am ajuns oare sa ne uitam cu ciuda si invidie la faptul ca intr-un timp atat de scurt se strange o suma importanta de bani pentru un om? Pai daca va este asa de ciuda si vreti si voi banii aceia, poate faceti in asa fel incat sa luati si povara care atarna in sufletul si pe trupul lui Daniel? Nu vi se mai pare fair play acum, nu?
Nu asta e tara in care eu vreau sa traiesc ! In tara mea toti oamenii trebuie sa incerce sa le fie alaturi celor care trec prin greutati, celor pe care Dumnezeu i-a pus la incercare pentru a-si revarsa apoi, sunt sigur, Marinimia si Dragostea Sa Divina, salvandu-i.
Mie imi pare rau ca nu am reusit sa fac mai mult pentru Daniel. Dar ii promit ceva: ca ma voi lupta cu toate fortele sa il vad sanatos si fericit alaturi de copilul sau..eu stiu cum este sa tii in brate un inger…te transformi total…si vreau sa traiasca si el acest sentiment.

FITI ALATURI DE DANIEL ! SALVAND O VIATA NE-O CASTIGAM PE A NOASTRA ! 

Nu uitati că puteti dona în reteaua Romtelecom.


10 euro – 0900 900 110
5 euro – 0900 900 115


Va daruiesc si cea mai frumoasa cantare a Sfantului si Marelui Post al Pastelui ! Caci pe langa ajutorul material, cu totii putem sa il ajutam pe Daniel cu rugaciuni din suflet, care sa ii arate lui Dumnezeu cat de multa nevoie avem de el aici…langa noi…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *