UNPR – sau cand tradatorii si mercenarii o ard in ideologii

De cateva zile, prietenii care ma urmaresc pe diverse canale de comunicare, ma intreaba ce se intampla cu mine de sunt asa de virulent fata de “sarmanii” tradatori, spagari, mercenari din UNPR.

Raspunsul este simplu si nu necesita prea multe cuvinte: adunatura de mizerii de acolo sunt cei care au vandut viata a peste 9 milioane de oameni pentru interesele lor personale.

Ca sa lamurim lucrurile de la bun inceput, nu spune nimeni ca nu sunt astfel de oameni in toate partidele…si aici includ si PNL, care are uscaturile sale…dar parca niciodata in istoria de pseudo democratie de 20 ani nu s-au strans atatea gunoaie sub un singur stindard, numit pompos: UNPR.

Ieri am ramas blocat cand l-am auzit pe Oprea, fostul sef personal al mafiei lui Nastase, vorbind de ideologia partidului sau…buuun…va sa zica aveti o ideologie…poi haideti sa o cunoasca toata lumea…

UNPR are in componenta sa personaje dubioase ce au activat in Armata romana, avansati fara motive pana la statut de general (a se vedea Iordanescu, Oprea sau Ontanu). Ce-i mai uneste in ideologie pe oamenii astia? Pamantul.. (stati linistiti, nu sunt urmasii lui Moromete) – pamantul ca investitie..asadar imobiliarele..aduna oamenii de peste tot..( a se vedea Oprea, Iordanescu sau Pandele)

Si acum sa trecem un pic si la ceea ce s-a intamplat in ultimul timp…partidul asta de mercenari si tradatori ii santajeaza pe PDL-isti ca la carte, fortandu-i sa il puna ministru la Agricultura pe virgina lui peste, Steriu, tocmai pentru a-si implini un vis mai vechi, legat de o serie de terenuri din Ilfov, pe care progresistii Oprea, Iordanescu sau Pandele au pus ochii de foarte mult timp.

Asadar, dragi pensionari si bugetari…ati fost vanduti pentru un pumn (mai mare) de pamant, intru idealurile progresului unor tradatori.

Si atunci, cunoscand ce javre zac in partidul asta, vin si va intreb: cum sa nu innebunesc vazand cum gigolo-ul minune, mult iubitor de relatii cu asistentele, Diaconescu, sau virgina Steriu sau seful mafiei lui Nastase vin si imi vorbesc de faptul ca ei apara stabilitatea politica a tarii si ca ce au facut ei, votand impotriva motiunii, se numeste: sacrificiu pentru interesele tarii…am un singur lucru sa le transmit:

MARS CU VOI…MERCENARI SI TRADATORI !!!

PS: Ma intreaba cineva cum voi reactiona daca PNL vreodata va alege sa faca alianta cu adunatura asta de jigodii…raspunsul e simplu: in acel moment Crin si echipa lui vor trebui sa plece..ar insemna sa isi bata joc de toate valorile pe care noi le respectam si iubim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *