Unde puteti gasi cele mai bune echipamente pentru brutarii

Cine nu iubeste mirosul de paine calda, proaspata si pufoasa? Painea este unul dintre alimentele de baza din dieta romanilor, iar aroma sa minunata este o adevarata incantare a simturilor. Au trecut insa timpurile cand lumea facea paine in casa, iar acum este mult mai comod sa o achizitionam de la brutarii sau magazine alimentare. Procesul tehnologic de fabricare al painii este unul mai complex decat v-ati imagina, mai ales atunci cand vine vorba de producerea unor cantitati industriale din acest produs. Pentru a putea deschide o brutarie, sunt necesare mai multe tipuri de echipamente specifice, care sa execute etapele diferite implicate in procesul de fabricatie.

Toate echipamentele trebuie sa fie de cea mai buna calitate si confectionate din inox pentru uzul alimentar.
SDS Group este o societate comerciala infiintata in anul 1995, care are ca obiect de activitate importul si distributia de echipamente profesionale pentru bucatarie, patiserie/cofetarie, panificatie, spalatorie si curatatorie chimica, curatat pardoseli, frig medical, etc. Daca sunteti interesati sa achizitionati echipamente brutarie SDS Group puteti sa vizitati pagina web a companiei si veti gasi la un loc toate produsele care va intereseaza, fie ca este vorba de cernatoare faina, malaxoare aluat, divizoare aluat, formatoare rotunde, predospitoare, formatoare franzela si baghete, dospitoare, cuptoare, masini de feliat paine, masini de facut grisine sau alte echipamente si accesorii (tavi, elevatoare, carucioare pentru tavi, etc).

SDS Group va pune la dispozitie solutii complete si fiabile pentru afacerea dumneavoastra din domeniul panificatiei. Toate echipamentele sunt produse de marci de renume mondial si sunt de cea mai inalta calitate si eficienta tehnica. Indiferent de produsul sau echipamentul pe care doriti sa il achizitionati, echipa de profesionisti de la SDS Group va ofera consultanta, dar si servicii de livrare, montare si instruire pentru personal, cat si service in garantie si post-garantie. SDS Group este partenerul ideal pentru afacerea dumneavoastra si va contribui mereu la succesul pe care vi-l doriti in domeniul alimentar sau al panificatiei. Toate aparatele si echipamentele distribuite de catre SDS Group folosesc cele mai noi tehnologii din domeniu, au afisaj electronic si multiple functii menite sa va usureze munca si sa transforme procesul tehnologic de fabricare al painii intr-unul cat mai eficient si performant.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *