Un nou început

Ador politica. E tot ce îmi doresc să fac.

Şi asta voi face cam mare parte din timpul meu, începând cu 1 februarie.

Interesul public, comunicarea corectă şi permanentă, ascultarea vocii cetăţenilor şi implicarea societăţii civile în cât mai multe proiecte de interes naţional trebuie să fie în centrul activităţii oricărui politician care se respectă.

Un nou început este reprezentat pentru mine şi de modul cum voi comenta aici. Recunoscut pentru tonul agresiv, exagerat uneori :D , sunt conştient că de acum încolo trebuie să fiu mai temperat, mai analitic, mai deschis către critici :P

E o lecţie care cred că mă va ajuta pe viitor.

În rest, rămânem cum ne ştim. Şi eu şi voi, cu bune şi cu rele ;)

4 thoughts on “Un nou început”

  1. Al dracului sa fi daca n-o vei face !!! 1} Voi avea ocazia sa ma laud cu ” relatiile ” mele . :-) 2} Voi avea si eu pe unu’ pe care sa-l pot injura la orice ora daca nu-mi va comvenii ceva .3}Voi avea si eu un bloggar pe care sa ma pot baza ca are un comentariu serios si mai ales la obiect fara sa pupe in popou { Sa n-o faci niciodata Iancule ca…te ia dracu’ !}pe nimeni , chiar daca este vorba despre cei din partidul ce cu onor al reprezinta :-D !

  2. Apropo de politica Iancule : ce are ma Tariceanu, a luat-o razna ?In loc sa stea dracului in banca lui si sa -si vada de treaba , o pune de un puch ? O ia pe urma lui Chiliman ? Pai a uitat cand declara ritos ca :” economia duduie ” ?Parca nu-mi vine a crede ca Antonescu a facut mai multe gafe sau balbe decat a facut el insusi pe vremea in care era prim ministru sau mare sef la PNL !O avea si ciraci ?

Leave a Reply

Your email address will not be published.