Ultimul post al lui Şerban Huidu

Blogul lui, ca şi prezenţa sa pe ecran au fost suspendate pe termen nelimitat. Aşa că, pentru cei care nu aţi citit, iată integral ultimul său post:

“Am trăit în ultimul an încercări ale vieţii pe care nu le doresc nimănui. Mă doare sufletul… Am creat în ultimii ani un fenomen numit “Cronica Cârcotaşilor” de care sunt mândru şi care trebuie să continue fără mine în rolul de prezentator! Vreau sa îmi asigur însă colegii că îi voi ajuta cu tot ce am învăţat în aceşti 17 ani!

Nu voi mai apărea în prim plan la Cronică şi asta din respect pentru victimele cumplitului accident. Nu am susţinut niciodată că sunt fără pată, dar reacţia unor colegi de presă m-a lăsat fără grai. Vă rog să înţelegeţi că Şerban Huidu nu se agaţă de statutul de persoană publică şi că niciodată nu a făcut acest lucru.

Pe scurt, aş vrea să nu confundaţi omul Huidu cu emisiunea în sine, care este exprimarea unei idei de mai bine şi care a fost tot timpul confundată cu o emisiune de umor! Este o emisiune de opinie care se foloseşte de umor! Atât! Pentru asta Cronica trebuie să continue!

Vreau să le mulţumesc fanilor şi prietenilor care au rămas lângă mine în aceste cumplite momente şi să asigur rudele victimelor de adânca mea compasiune. Nu sunt cuvinte care să descrie dezastrul sufletesc pe care l-am produs lor, mie şi familiei mele! Vă rog să mă iertaţi!”

6 thoughts on “Ultimul post al lui Şerban Huidu”

  1. Ca realizator de televiziune…era un mare nimeni : Traiasca Gainuse! Pai ce ati uitat ca ala scria textele ? Nimeni n-are nimic cu omul Huidu…avem ce avem cu ” vedeta” Huidu.Accidentul nu l-a facut Omul Huidu ci…” vedeta ” Huidu…adica ala plin de el , plin de tupeu, avand “spate”…care-si permitea sa faca ce dorea el cu …agentii de politie. Omul Huidu nu si-ar fi permis sa conduca cu viteza, avand copii , avand familia in masina , omul Huidu nu si-ar fi permis sa taie linia continua avand familia cu el si mai ales nu s-ar fi urcat la volan dupa ce a patit …ce a patit!La volan a fost nu omul ci…” vedeta” !Macar de si-ar face judecatorii treaba si sa-l bage ” nitel ” la racoare, nu mult…asa ca la vr’o 10 ani…D’a parca vad ca scapa basma curata!

  2. Pai sa fi sigur fratioare ca va scapa…”Traim in Rromania si asta…na mananca…tot timpul!” Sa nu uitam ca …doar in Rromania ,dupa stiinta mea ,exista acea ” expresie” : Mortii cu mortii …vii cu….vii” !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *