Udrea, până când ne iei de proşti?

Mizeriile portocalii, enervaţi probabil de modul în care bucureştenii au răspuns la chemarea PNL pentru a semna că sunt de acord cu referendumul pentru Legea Capitalei, au decis să îşi bată joc din nou de oameni. Astfel că au decis ca acest referendum să aibă 7 întrebări:

1. Sunteţi de acord ca Bucureştiul să fie condus de primarul general, alături de Consiliul General?

2. Vă doriţi o Capitală cu 6 sectoare şi o singură administraţie?

3. Sunteţi mulţumiţi de modul în care s-a dezvoltat Capitala?

4. Vă doriţi o arhitectură unitară pentru tot Bucureştiul? 5.Sunteţi mulţumiţi de curăţenia în Bucureşti?

6. Vă doriţi o Capitală cu 6 sectoare şi 7 administraţii?

7. Sunteţi de acord cu reducerea cheltuielilor aparatului din administraţia Bucureştiului?

Care este relevanţa unui astfel set de întrebări? Zero. Era suficientă o singură întrebare, legată direct de Legea Capitalei şi transferul bugetelor primăriilor de sector către Primarul General şi gata… De ce fac portocalii asta? Simplu, vor să descurajeze prezenţa oamenilor la referendum. Apoi se vor ocupa să îşi mobilizeze nucleul de idioţi şi să îi aducă la vot. Acest lucru nu trebuie lăsat să se întâmple !!!

5 thoughts on “Udrea, până când ne iei de proşti?”

 1. Sunt diabolici ! Dacă răspund cu DA la întrebările 3 şi 4, va trebui să mă gîndesc bine ce răspund la restul chestionarului.
  Au pus întrebările de aşa manieră, încît la final vor spune : răspunsurile cetăţenilor au fost echivoce, deci facem cum ştim noi !

 2. Pana cand se poate
  Oare mai este nevoie de vreo dovada pentru a arata ca Udrea si compania incearca prin orice mijloc boicotarea referendumului? Ce-a spus ea: “Ati vrut referendum? Luati referendum”. Sunt curios ce vor spune oficialii europeni de modul cum se iau la noi deciziile, toate fiind politice.

 3. Sunt atat de idioti portocalii astia prefacuti incat nici nu stiu ce inseamna notiunea de referendum!Ceea ce vor ei sa faca este mai mult un sondaj de opinie asta ca sa nu numesc actiunea asta o “mascarada politica a la udrea”!Si-au pus cei 31 de consilieri sclavagii sa voteze pro-variantei cu 7 intrebari si gata….asa s-a rezolvat si referendum si tot!Pai ce mai conteaza parerea celor 100.000 de persoane care au fost impotriva???Evident ca nu conteaza ca doar nu e democratie aici…

 4. @matilda: exact, plus de asta, scopul lor principal este descurajarea oamenilor…ia zi, tu nu te-ai gandi de doua ori daca sa te duci sa stai a faci ditamai mai analiza si lectura?
  @Andreea: Oficialilor europeni putin le pasa de tara asta.
  @Anonimu:Stii cand ar conta parerea celor 100 de mii? pe strada, urland si alergandu-i pe idiotii astia

 5. @Ionut Iancu: Pai ar cam trebui sa se intampla una ca asta poate or sa se gandeasca de 2 ori inainte sa incerce sa ne mai fraiereasca asa pe fata!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *