Udrea face Aqua Parcuri de milioane de euro, la sate !

Conform ultimului număr din Monitorul Oficial, numărul 896, din 16.12.2011, una din investiţiile importante din turismul românesc este construirea unui Aqua Parc la Săcueni, judeţul Bihor.

Tot din acest Monitor Oficial mai aflăm că un nou Aqua Parc se va construi şi în comuna Moisei, judeţul Maramureş.

Buun..să le luăm pe rând:

Săcueni, judeţul Bihor – populaţie, în jur de 12.000 de oameni, declarat oraş în anul 2004.

Moisei, judeţul Maramureş – populaţie, în jur de 9000 de oameni, este în continuare sat.

Acum, oare cât costă construirea unui astfel de Aqua Parc? Păi nu există o valoare fixă, poate fi de la un 25 de milioane de euro, atât cât va costa cel de la Gura Humorului până la 10 milioane de euro, atât cât vrea să dea Primăria Cluj.

În Bucureşti, Aqua Parcul din Tineretului cică va costa 8.7 milioane de euro. În condiţiile astea, este oare o exagerare dacă spun că Elena Udrea aruncă câteva milioane de euro pentru a oferi Aqua Parcuri unor sate din România?

Se va sesiza oare cineva să ancheteze modul în care se fac investiţiile acestea în Ministerul Blondei Supreme?

PS: Dacă datele prezentate aici sunt incorecte, sau dacă sumele menţionate nu sunt cele reale, aştept un drept la replică din partea MDTR şi din partea Elenei Udrea, pentru a corecta informaţiile.

One thought on “Udrea face Aqua Parcuri de milioane de euro, la sate !”

  1. Esti tare inteligent tu, Moiseiul e o zona turistica, construirea Aqua Parkului e perfect normala si valoarea invetitiei se ridica undeva la 3,2 milioane de euro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *