Udrea, Blaga, Igaş, Unguent intră în Parlament. Usturoi Neamţu mai stă o tură

Dezamăgirea e mare când simţi că, din nou, votul tău a fost luat în batjocură.

Oamenii au votat într-o proporţie covârşitoare ca personaje precum Udrea, Blaga, Igaş, Unguent, Roberta, Sulfina sau Neamţu să nu aibă ce căuta în Parlament. Şi  oamenii care au ieşit la vot şi-au făcut datoria. Numai că votul lor este din nou desconsiderat.,

În acelaşi timp, nu putem acuza USL de această situaţie. Să nu uităm că cei de la CCR au fost cei care au reîntors legea votului uninominal pur la parlament, oferind astfel şansa ca mizeriile astea de mai sus să intre în Parlament cu scoruri de genul 14%, 15% sau 22%.

mihail_neamtu-ghimpele1

4 thoughts on “Udrea, Blaga, Igaş, Unguent intră în Parlament. Usturoi Neamţu mai stă o tură”

  1. Iancule…Udrea stiu pentru ce ” intra”…a fost mai anainte de ” i-a bagat-o ….cineva ” ailalti….ma rog , dar Neamtu…asta chiar ca-si da palme ! :D La cat sa chinuit , la cate cururi a lins, la cat cacat a mancat….crapa fierea-n el . Sa dea Dumnezeu !!!

  2. idiotilor care sunteti…e bine ca a intrat puscariiasi si ciobanii in parlament tara romaneasca plina de tinpitii asa va trebuie votati usl…nici nu mai deschid televizorul cind vad cita prostie e i ROMANIA PACAT

  3. @cristi Daca ai gandii cu neuronul ala pe care al mai ai…n-ai da cu bolovani aiurea-n tranvai !Pai chestia cu redistribuirea, cu votul uninominal…asa cum ai votat pe 9 Decembrie….cine a sustinut-o sus si tare agatandu-se ca inecatu’ de pai ? Nu cumva PDL-ul si gasca ce-i inconjura la vremea respectiva ?Pai dca nu era acest mod idiot de votare ….mai intra Udrea sau Ioan Oltean in Parlament ? Gigi…cel putin stie toata lumea ca si-a cumparat cu lovele… cash locul , dar Flutur…dar Igas sau MRU …astia cu ce l-au platit ? Cu lins de blide pe la Cotroceni ? Si Basescu …nu cumva , daca prin vreun noroc chior ar venii si in Romania o …Justitie adevarata nu ca asta de acum….cam cati ani de puscarie crezi c-ar cam avea de executat ? Are norocul ca a fost abolita { ce pacat !} pedeapsa capitala…deoarece la cate matrapazlacuri a facut , pe langa tradarea de patrie [ pentru ca trebuie sa recunosti , asta daca mai ai o umbra de bun simt ca Basescu si nu altii au adus Romania in halul in care au adus-o], pentru ca multe din lucrurile facute de el se incadrau lejer la asa ceva ….daca-l impuscai de zece ori si…tot putin era !Chestia cu ” Flota ” ati spune ceva ?Faptul ca ne-a transformat dintr-un popor intr-o populatie…asta nu-ti spune nimic ? Numeste-mi te rog un singur lucru facut de Basescu pe perioada …de cand este el presedinte ? Poate doar ….modernizarea aparatelor represive …de care este posibil sa se serveasca si …astialalti , deoarece este cunoscut faptul ca acesti tipi ” lucreaza eficient …pentru ORICINE ai plateste . Patriotism, iubire de tara si popor, sacrificiu pentru patrie ….labareala de Buftea ! 8)

Leave a Reply

Your email address will not be published.