Udrea, Băsescu cu fustă al PDL, candidează împotriva Buldogului

E greu de exprimat în cuvinte zâmbetul pe care îl am acum.

Practic, nu pot decât să mă rog ca Udrea să câştige şefia PDL şi abia atunci îi vom putea da dreptate lui Ponta, că sunt morţi şi duşi la groapa de gunoi a istoriei.

Elena_Udrea-elenaudrea3 PS: Tupeul centuristei politice este greu de acceptat pentru orice om. Dar în adunarea de lepre a PDL nu este nicio problemă.

3 thoughts on “Udrea, Băsescu cu fustă al PDL, candidează împotriva Buldogului”

  1. Si mie mi-ar place ca Udrea sa devina sefa PDL-ului,atunci chiar ca partidul asta se va duce la groapa.Totusi in mod realist madam Udrea nu are nicio sansa in fata lui Blaga.Imaginea ei e atat de proasta incat nici macar idiotii de la PDL nu o vor pune in fruntea partidului.Oricum faptul ca oameni ca Blaga sau Udrea au ajuns sa se lupte pt sefia acestui partid dovedeste ca acest partid se indreapta rapid spre un sfarsit lamentabil.

    1. @cristi sa stii ca la fel am crezut si eu la inceput. Apoi am vazut pe tot parcursul zilei reactiile fosilelor din PDL..cred ca are sanse reale

  2. Frate , vad ca Dumnezeu lucreaza cu USL-asii ! Ieri – alaltaieri a dat norocul de am scapat de Gigi din PNL [ sper sa nu se razgandeasca ! ], azi – maine ” se alege ” Udrea , si scapam si de asta la pachet cu PDL-ul !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *