UDMR sau UNPR?

UDMR se pregăteşte de prima lor perioadă de opoziţie după o lungă perioadă de guvernare. Cred că le va fi bine, se ajunsese mult prea departe cu şantajul lor, practic ajunsesem în situaţia de a fi conduşi de o minoritate.

UNPR – un pseudo partid al trădătorilor, care ar fi trebuit să dispară după schimbarea politică cauzată de moţiune, îşi găseşte salvarea tocmai la Victor Ponta, cel care ieri a semnat un protocol de susţinere a noului guvern cu Oprea and Co.

Din punctul meu de vedere, pentru un Parlament şi o clasă politică sănătoasă, nici unul din cele două partide nu ar trebui să mai conteze după alegerile din toamnă.

Cu toate acestea, părerea mea este că un guvern Ponta susţinut în Parlament de UDMR are mai mult caracter decât unul susţinut de re-evaluatul mafiot al lui Năstase, apoi Băsescu iar acum din nou Năstase…

oprea

3 thoughts on “UDMR sau UNPR?”

  1. Poate chiar in acest sens manevra lui Ponta e mai ok. UNPR nu mai intra in parlament la toamna, oricit de slujitori ar fi la usa guvernului. UDMR insa ar fi avut mari sanse, daca se lipeau la aceasta guvernare.
    Nici mie nu mi-a cazut bine, manevra, dar nici doar cu USL + Minoritati, nu puteau sa-si asigure o limita confortabila de voturi.

  2. @Valentin o limita decenta de voturi, pentru a trece guvernul aveau. Iar apoi, puteau negocia punctual in parlament cine ce lege voteaza. Dar ai dreptate cu faptul ca unpr nu mai intra in parlament…

  3. UNPR-ul este posibil ca la toamna sa nu mai intre in Parlament vorba lui Valentin Berceanu .Membrii sai insa….aia vor intra deoarece se vor intoarce la ” matca ” adica in PSD sau PNL sau PC.Pai ce la toamna aceste partide nu trebuie sa-si consolideze pozitiile cu ” noi” membri ? :satansmoking:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *