Twitteristul anului 2014 – etapa 1, nominalizări

Anul trecut, pe vremea asta, era o bătălie frumoasă, chiar plină de amuzament, chiar și mici frustrări, pentru titlul de cel mai bun om de pe Twitter. Și toți prietenii mei de pe Facebook au decis că am fost eu :))

Acum, la ceas de bilanț, a venit iar vremea să vedem care a fost cel mai bun om de pe Twitterul autohton, cel care a dat cele mai bune dume, cele mai relevante citate motivaționale, cele mai bune poze cu buci și țâțe.

Ca atare, preiau eu ideea concursului și vă invit la prima etapă, care va dura până duminică, 21 decembrie, aceea de a nominaliza pe cine credeți voi, pentru a-i supune apoi votului public. De pe 21 decembrie până pe 31 decembrie vom avea etapa voturilor, pentru ca la începutul anului 2015 să aflăm și cine este câștigătorul mult râvnitei coroane.

Start la nominalizări !

PS: Ca o gazdă bună ce sunt eu, vin cu primele nominalizări:

@RFboris

@aspirantul

@echidistant

@biancato4

@suspaharu

twitter

4 thoughts on “Twitteristul anului 2014 – etapa 1, nominalizări”

  1. Alte propuneri: @aiurea @sandman_ro @paultita @stirbei @MihaiHristea @traianvij @cosminchera @MihaelaPana @katalind @irinaursu @george_c @itmorar @asotmike @InterRomania @e_raluca @iDantero @nashu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

:D :) :( :o 8) :eek: ;-( :grin: :wink: :arrow: :idea: :?: :!: :evil: O:) :-| :-* :-(( :poke: :love: :tired: :emotion: :party: :clown: :worried: X( :p