Turismul “last minute”, într-o viaţă “last minute”

Parcă timpul a luat-o razna. Trece atât de repede încât nici nu mai reuşim să simţim cu adevărat valoarea sa. Parcă mai ieri era decembrie, ne pregăteam de Crăciun şi aşteptam cât mai multă zăpadă. Apoi ne-am trezit deja că e Paştele, iar acum, când scriu aceste rânduri, am intrat în a doua jumătate a verii.

Şi nu că vreau să vă dau veşti proaste, dar Bănică a anunţat deja datele când va susţine concertele de Crăciun:)) )) Lăsând un pic gluma la o parte, viaţa noastră se trăieşte din ce în ce mai mult după principiul “last minute”. Şi pierdem tot ce e mai frumos din ea.

Într-o asemenea schimbare nu putea să nu se conformeze şi turismul. Astfel că, pe lângă deja tradiţionalele sejururi pe care ţi le poţi programa din timp, agenţiile de turism au în ofertă aşa numitele “last minute”, numai bune pentru cei care s-au trezit că vine 1 septembrie şi ei nu au ajuns în Turcia încă. Ce poate fi mai simplu decât un “click aici pentru oferte”, urmat de booking rapid, pentru ca apoi să fii deja pe plajă, bucurându-te de tot ceea ce presupune o vacanţă adevărată.

Genul ăsta de turism pare perfect pentru nehotărâţi, corporatiştii care nu ştiu când le dă şeful concediul sau fetele care sunt greu de convins.

vacantalamare

One thought on “Turismul “last minute”, într-o viaţă “last minute””

  1. Fetele greu de convins? Deci tu platesti indirect pentru sex ca nu te lasa biserica sa o faci pe fata? Ca sa nu mai zic ca mi se pare degradant pentru femei ceea ce ai spus tu acolo. Degradant dpdv bisericos, normal…ca altfel e degradant pentru tine :)) )))))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *