Turcan şi Parlamentul uni-PDL

Bărbatul familiei Turcan, adică Raluca pe numele ei, stând ea şi cugetând aşa, şi-a dat seama că. dacă tot lipseşte Opoziţia din Parlament, de ce nu ar ocupa PDL toate funcţiile de la comisii şi comitete, astfel încât “lucrurile să revină la normal”

“Ţinând cont de extremismul acestei manifestări, de absenţa exagerată din Parlamentul României, cred că şi puterea ar trebui să apeleze la măsuri extreme, dure, poate pentru a reuşi să îi determine pe reprezentanţii opoziţiei de aspectul extrem de negativ al acestui demers pe care ei îl fac. Una din ele ar trebui să fie înlocuirea tuturor preşedinţilor de comisii sau a celor care deţin funcţii în comisiile din Parlament, pentru că nu poţi să stai acasă, să primeşti bani publici, să mai deţii şi o funcţie pe care să nu o onorezi”

Deci cum ar fi, democraţia şi funcţionarea Parlamentului, pentru PDL se poate face şi cu un singur partid, cu reprezentativitate aproape de 0…

4 thoughts on “Turcan şi Parlamentul uni-PDL”

  1. Una peste alta, in mintea lor nu sta decat revenirea la Marea Adunare Nationala. Nu ne lipseste nici marele carmaci, nici agitatorii aplaudaci, deci avem tot ce ne trebuie. Cat despre democratie sau drepturile omului ori libertatea de exprimare, acestea sunt probleme minore, ce se pot neglija. Importanta este deviza ,,totul aici,,! Gresesc cumva?

  2. Nici nu mai trebe comentate asemenea alegatii nazistoide !Ci doar sa le reamintim o plancarta din Piata Universitatii : Basescu ,Romania iti da muie !! Pofta buna ! :finger:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *