Tupeul unei adunări de borfaşi, pe numele lor – PDL !

Când ai făcut atâta rău ţării…

Când ai umilit sute de mii de oameni prin deciziile guvernelor tale…

Când ai distrus sistemul de sănătate şi educaţia…

Când erai pregătit să vinzi ultimele resurse ale acestei ţări pe nişte mărunţiş..

Cum îţi permite obrazul să ieşi cu declaraţii precum cele redate mai jos:

Elena Udrea: “Îi cer Premierului să fie responsabil şi să ia numaidecât măsurile necesare redresării leului pentru a nu aduce la faliment zeci de mii, dacă nu chiar sute de mii de familii de români.”

sau

“nimeni nu poate nega faptul că guvernele Boc şi Ungureanu au reuşit să ţină leul stabil.”

Mihai Răzvan Ungureanu: “Nu vreau să văd România vândută pe un pumn de arginţi”

Tupeul acestor jeguri atinge cote inimaginabile. Şi ei nu conştientizează că dispreţul oamenilor se transformă în ceva mult mai rău: ură !

udreaungureanu

16 thoughts on “Tupeul unei adunări de borfaşi, pe numele lor – PDL !”

 1. Exact. Eu am trecut deja de faza cu dispretuitul jegurilor astora. Am ajuns sa-i urasc din ficati. Este incredibil cat de javre pot fi. Dupa ce au jefuit tara asta, dupa ce au pus-o efectiv pe butuci Boc are acum tupeul nerusinat sa spuna ca din cauza lui Ponta intra tara in recesiune?! Sau ca “Guvernul Ponta este cu capul în nori şi picioarele în mocirlă”?!

 2. Semnați Petiția pentru susținerea zilei de 10 Mai ca Sărbătoare Națională. Semnați împreună cu toți prietenii FB pentru binele tarii ! 1000 de semnături și 10 Mai devine lege ! Marti, pe 22 mai, aceasta petiție va fi citita în Parlament. Semnați Petiția pentru susținerea zilei de 10 Mai ca Sărbătoare Națională. VA rog, ajutați-ne cu promovarea și strângerea de semnături… Mulțumim mult ! SEMNAȚI AICI : http://www.facebook.com/notes/lilick-auftakt/semnati-petitia-pentru-sustinerea-zilei-de-10-mai-ca-sarbatoare-nationala/10150829500715963 Semnati Petitia pentru sustinerea zilei de 10 Mai ca Sarbatoare Nationala.

  http://www.facebook.com/events/340405746012980/

 3. Ce vrei ba Iancule sa faca acum, daca sint in….opozitie ? Mananca…. cacat …. Nu trebuie sa manance si gura lor …ceva ? Etete al dracului !!! Te gasisi tu sa-i…”critici” ! :satansmoking: :beer:

 4. Ungureanu nu vrea sa vada Romania vanduta pe un pumn de arginti dupa ce a vandut-o el pe cativa firfirei de hartie sau boc a indatorat-o pentru multe generatii de acum incolo.
  Intrebarea mea pentru ei este: Care sunt acele reforme despre care vorbesc si eu nu le vad? Care este acea bunastare a natiunii si acel nivel de trai pe care il invoca? Sa faci economie doar din taieri si concedieri este foarte simplu. Ce masuri destepte au luat ei? Eu nu le vad. Sa imi explice care sunt astea si ii cred.

  1. @Mihai pai draftul scrisorii catre FMI, care era ascuns si care ar fi iesit la iveala daca nu cadea guvernul Ungureanu arata ce reforme pregateau ei…

 5. Acum au iesit cu totii, PDL-isti, sa combata, sa arunce otrava in viata oamenilor, de parca ei ar fi facut bine romanilor prin aducerea la disperare, la sinucideri, prin mortii pe drumuri ca urmare a desfintarii spitalelor, prin diminuarea salariilor si a pensiilor, prin furturile din banii statului realizate sub obladuirea si in beneficiul lor. Ma mir ca mai au curaj sa iasa in fata. La fe ma mir ca mai sint sustinatori ai PDL.

  1. @pastel ii mai sustin doar cei care au furat si au distrus impreuna cu ei..sunt legati ombilical in mizerie

 6. Aceste jeguri pedeliste chiar vor sa infunde puscariile.In loc sa bage acum capul la cutie,in speranta ca romanii vor uita comportamentul pe care l-au avut la guvernare,aceste jeguri umane ies cu tupeu la TV SI SPUN NUMAI TAMPENII.Acesti idioti chiar nu inteleg ca cu cat ies mai mult la TV cu atat se infunda mai tare??!!

 7. Spera, spera Iancule…ca altceva mai ai de facut ?Da-i in mortii ma-si de borfasi, noi sa fim sanatosi ca…pe astia nu-i vei vedea niciodata in puscarie asa cum speri tu sau cum visez eu !! :satansmoking: Astia sint…mana in mana nu se vede si fara binoclu ?! :cuss:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

:D :) :( :o 8) :eek: ;-( :grin: :wink: :arrow: :idea: :?: :!: :evil: O:) :-| :-* :-(( :poke: :love: :tired: :emotion: :party: :clown: :worried: X( :p