Tupeul lui Băsescu

Nu cunoaşte limite. După ce în vară, la referendum, toată lumea a demonstrat cu cifre clare care este numărul real al votanţilor din România, CCR şi Europa au ales să nu ţină cont de aceste cifre, obţinute, e adevărat, într-un timp foarte scurt, şi l-au repus în funcţie pe beţiv.

Acelaşi beţiv care vine acum şi întreabă cu ochii umezi care este numărul real al votanţilor. Iar BEC i-a răspuns: rămânem 18 milioane, deşi suntem în total vreo 19 milioane.

Trăim ultimele zile ale acestui regim mizerabil. Revin, ca de fiecare dată în ultimele zile, cu o mare rugăminte către voi toţi: mergeţi la vot pe 9 decembrie !

Convingeţi cât mai multe persoane cunoscute să facă acest lucru.

Pe 9 decembrie, România face cvorum şi o nouă Revoluţie !

basescu

2 thoughts on “Tupeul lui Băsescu”

  1. nu inteleg cu ce o sa te ajute prezenta celor care prefera sa nu vina.
    doar nu esti atat de naiv sa nu intelegi ca nu cu becali-ponta-antonescu vor vota.

    asa ca roaga-te ca luema sa ramana acasa.
    altfel te trezesti cu vre-un dian diaconescu prim-ministru :D

  2. Da Iancule dar….ai uitat cati insi l-au votat la primul mandat ?!! Ce scor a avut ? Eu nu l-am vota nici macar la Primaria Generala darmite la Presedentie ! Las deoparte imbecilitateta PSD-ului care deschisese deja sticlele de shampanie , iar ” liderii” s-au dus spre odihna “binemeritata ” , las la o parte faptul ca Videanu….” veghea ” ….dar macar atata lucru puteau face : sa solicite RENUMARAREA VOTURILOR !!! Au facut-o ? Tare mi-este teama ca si acum USL-asii se vor culca pe laurii acelor procente ” ametitoare ” 60- 65% si vor lasa garda jos ca de obicei .Tipii se bazeaza pe alea 7 milioane de voturi de la referendumm ? Pai asta inseamna ca ….chiar au luat-o razna : acele milioane de ” voturi ” era pentru demiterea lui Basescu si nu ca sprijin pentru uslasi ! Asta scapa ei din vedere , Dragnea , Corlatean , Sova…si cine Dracu o mai fi , ca pe Ponta nu-l suspectez de mare intelepciune .Marele pacat ar fi ca si PNL-ul sa cada in aceasta plasa .Ti-am mai spus : Antonescu …consider ca ma reprezinta .Or daca macar acum nu se va face o ” suspendare ” dupa carte ca la carte ….pacat , pacat de….timpul pierdut ! Evident sti parerea mea despre ” suspendarea ” lui Basescu . Intra la Basarica pe blog si-l vei vedea pe matrozul chior …asa cum ai doresc sa ajunga .Si-n plus de asta…cine Dracu sa te asculte pe tine …daca insusi Presedintele a spus : Nu mergeti la vot deoarece USL pregateste fraudarea alegerilor . Ce zici o mai tine…. figura ? Eu sper ca nu, sper !Basescu ….. la puscarie !!!!!! 8)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *