Tupeul anului 2015 – Victor Viorel Ponta

Chiar dacă suntem la începutul acestui an, cred, fără a risca să mă înșel foarte mult, că putem să îl gratulăm cu titlul de tupeistul anului pe Victor Viorel.

Pentru că, dacă nu se întâmplă ceva spectaculos dinspre opoziție, cam așa va funcționa acest om tot anul: cu un tupeu incredibil, trecând cu vederea realitatea că nimeni din țară și chiar din propriul partid nu îl mai dorește în prim planul politicii autohtone.

Declarație Victor Ponta în deschidere BPN al PSD: "În baza discuţiilor pe care le-am avut deja în Comitetul Executiv şi a votului majoritar din Parlament din 15 decembrie, e foarte clar că oamenii ne-au votat ca să guvernăm, că am guvernat bine în aceşti ani şi vom guverna şi mai bine în 2015 şi 2016. Cred că obligaţia noastră este faţă de toţi cei care ne-au votat şi cei care nu ne-au votat să guvernăm bine şi să arătăm că proiectele pentru care am fost votaţi le punem pe toate în aplicare"

Victor-Ponta-3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

:D :) :( :o 8) :eek: ;-( :grin: :wink: :arrow: :idea: :?: :!: :evil: O:) :-| :-* :-(( :poke: :love: :tired: :emotion: :party: :clown: :worried: X( :p