Tupeu de BOU(rean)

Nu ma dau in mare vant dupa Alina Gorghiu…este fara indoiala o prezenta placuta in cadrul unui Parlament anchilozat de dinozaurii care il populeaza de mai bine de 20 ani. In acelasi timp stie sa isi faca simtita prezenta atunci cand e nevoie….are activitate in Camera Deputatilor, este vocala si se pare ca este apreciata si in cadrul forurilor de conducere din PNL.
Ca atare alegerea ei in fruntea comisiei parlamentare care ancheteaza cel mai mare scandal de folosire fara jena a banilor publici in scopuri personale si nu numai, ma refer aici la scandalul Ritzi Pitzi, a venit ca un lucru normal.
Atentia publica indreptata asupra activitatii acestei comisii este extraordinar de mare, astfel incat nu avea sa scape publicului ce s-a intamplat ieri.

Iesirea lui Bou(reanu) este una caracteristica acestui frustrat. Problema legata de amanti, cu care a incercat sa o atinga pe Alina, vine de fapt dintr-o experienta proprie…in conditiile in care fosta sa sotie si-a tras drept amant tocmai pe nasul lor de cununie. Pentru cei care nu au inteles unde bate acest bou(reanu) cand i se adreseaza “domnisoricai” Alina Gorghiu cu referire la amanti, totul pleaca de la fumigenele presei de scandal, care sustine ca Alina Gorghiu ar avea o relatie cu Bogdan Olteanu…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

:D :) :( :o 8) :eek: ;-( :grin: :wink: :arrow: :idea: :?: :!: :evil: O:) :-| :-* :-(( :poke: :love: :tired: :emotion: :party: :clown: :worried: X( :p