Al cui e Tubel?

Pentru cine este prezent mai ales pe Facebook, Tubel este deja un personaj. Unul care te face să râzi, inepuizabil în a crea meme-uri, are chiar și un grup de martori ai lui Tubel. Ai crede că omul se ocupă cu stand-up comedy și, într-o societate cum este a noastră și cu o campanie electorală și niște alegeri cum numai noi avem, încearcă și el să câștige notorietate și să își deschidă drumul ca jurat la ”Ai umor”.

Numai că Tubel, pe numele său adevărat Tudor Schinagel, este un candidat cât se poate de real la alegerile locale de pe 27 septembrie, el fiind ultimul pe buletinul de vot (locul 20) pentru cei care vor alege primarul Sectorului 1. Iată deci, ce mândrie de candidat avem în buricul României.

De la cine fură, râzând, voturile Tubel?

Aici discuția este interesantă. Ai crede că pe Tubel îl vor vota toți cei care sunt nemulțumiți de administrația Tudorache. Numai că, dacă te uiți la profilul celor care îl urmăresc, îi share-uiesc postările, acolo vei regăsi fix votanții de dreapta, PNL și USR. Ca atare, șansele ca cele 100, poate chiar 1000 de voturi pe care le va lua Tudor Schinagel ”Tubel” să fie din tolba lui Clotilde Armand și să îl avantajeze pe Tudorache nu sunt chiar atât de mici.

Iar de aici se naște întrebarea: al cui este Tubel? Al lui Tudorachel?

Sursă fotot: Facebook N-am dar vreau

Leave a Reply

Your email address will not be published.