Tu faci sloganul USL online !

2012 este anul electoral în care onlineul, prin toate formele sale: twitter, facebook, bloguri, va conta în stabilirea câştigătorilor.

USL nu avea cum să ignore această zonă. Şi pentru că o campanie în online trebuie să se bazeze pe expertiza celor care fac onlineul să fie viu, vă invităm chiar pe voi să alegeţi sloganul sub care USL va face campanie.

Ce trebuie să faceţi:

– propune un slogan pentru USL online, însoţit şi de un grafic care să îl definească.

– intră pe www.uslonline.ro/tufacisloganul

– fii atent şi pe hashtagul oficial de pe twitter: #sloganusl unde vei regăsi şi celelalte propuneri.

Cea mai bună idee va deveni sloganul oficial al campaniei online a USL iar tu vei fi cel mai tare consultant politic al alianţei câştigătoare a alegerilor din 2012.

Spor la idei !

tu-faci-sloganul-usl

13 thoughts on “Tu faci sloganul USL online !”

  1. Ce zici de asta : ” SI NOI MINTIM DAR…CEL PUTIN MINTIM FRUMOS!!! Sau asta : NU VA DAM BANI , VA DAM SPERANTE ! VEDETI SI VOI CUM VA DESCURCATII …

  2. Sau asta : PLEACA ASTIA….VENIM NOI !Iti urez o saptamana cat mai buna in continuare coane Iancule ! :beer:

  3. O dare de sursa nu ar fi stricat dpdv deontologico-bloggeristic. Anume ca ideea a venit bloggerilor PSD de la Romexpo si acceptata de Victor Ponta. Ca doar afisul si infomatiile de acolo le-ai luat. Zic si eu, in cautare de unitate uselista pe net ;)

    1. @Simona unitate uslista exista. numai ca eu am primit pe mail acest banner. daca exista si la voi, cu atat mai bine. si am vazut ca si victor pota il are. :)

  4. Pai ce Iancule …n-am dreptate ? Acum s-a gasit Antonescu sa-l schimbe pe Chiliman cand mai sint doua luni si vin alegerile ? N-o putea face …dupa ?Sau cacaciosul asta de Ponta …chiar toti ziaristii or fi nebuni cand spun ca imediat dupa congres s-a carat in Dubai sa se relaxeze ? :whatever:

  5. CIND SA FACUT SSONDAJUL USL ALA ERA BEAT VEDEA PERSOANELE DUBLE,CUM SA AIBA 59 LA SUTA.PONTA SA VEDETI CE POANTA IA LA ALEGERI.UNDE A-TI VAZUT SI AUZIT PRESEDINTE FARA SUSTINATORI?E CA CIOBANUL FARA TURMA MAI BINE S-AR DUCE SI EL DUPA TURMA PDL.NISTE PAPUSARI TOTI.A-TI VAZUT OAMENI CU 2-3 FACULTATI LA PPDD?ASA DA S-AU RIDICAT INTELECTUALII NOSTRI

    1. @Jon Prietene, te-am lasat sa te manifesti in voie.dar vezi ca mai e o luna si se inchide OTV…ce te faci?:)) ))

  6. JOS REGIMUL BASESCIAN,SE SCHIMA MINISTRI,PARTIDELE,PRECUM SHIMBA TIGAMNII CAII,RUSINOS.NU AU SOLUTII SA-PLECE-N LARG CU TOTII

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *