Tu cum scapi de 1 și 8 martie?

Da, știm cu toții deja, vin iar cele două mari și importante sărbători de preamărire a doamnelor din viața noastră. Și chiar dacă calendarul a încercat să ne dea o mână de ajutor, punând cele 2 zile, de 1 și 8 martie într-o zi de weekend (sâmbătă) asta nu înseamnă că există vreo scuză ca să nu te prezinți cu vestitorii primăverii la toate colegele de birou și prietene.

Am scris de mai multe ori că nu prea sunt de acord cu aceste sărbători care pun accent pe ceva ce ar trebui să se întâmple în fiecare zi. Numai că, de data asta, în ceea ce privește începutul primăverii și zilele de 1 și 8 martie, cred că putem să ne bucurăm de aceste zile. Pentru că, până la urmă, pe 1 martie avem toate motivele să ne bucurăm că vine primăvara și că zâmbetul femeilor din viața noastră va fi mereu motiv de bucurie. Iar pe 8 martie cred că este, odată cu sărbătorirea zilei internaționale a femeii, să ne aducem aminte de cele mai importante femei din viața noastră, mamele noastre.

image

Dacă pentru colegele de birou, cadourile de 1 și 8 martie sunt destul de standardizate, aici referindu-mă la flori, mărțișoare și dulciuri, mult mai grea este alegerea cadourile pentru iubite, soții. Iar aici ne vin de mare ajutor cei de la Miniprix, de unde putem alege fie pantofi de piele, fie rochii, fie sandale de piele, toate de calitate și la prețuri fără concurență.

Și nimic nu se compară cu fericirea de pe chipul lor când le răsfățăm cu niște cadouri frumoase și care să li se potrivească, care să le facă să se simtă iubite. Și chiar dacă de multe ori spunem că nu este nevoie de o zi anume să le sărbătorim pe cele mai importante ființe din viața noastră, nici nu strică ca, măcar cu ocazia acestor zile, să ne aducem aminte să le oferim și lor șansa de a se simți iubite, răsfățate și alintate.

Iar cei care reușesc să facă acest lucru zi de zi, sunt cu adevărat norocoși. Și da, a iubi chiar înseamnă să știi să dovedești prin fapte acest lucru nu doar atunci când toată lumea se așteaptă să o faci ci în fiecare zi, în fiecare moment posibil și nu neapărat ca să te lauzi ci să știți doar voi, cei care vă iubiți.

Pentru că până la urmă, nimic nu este mai important pe lumea asta decât să iubim și să fim iubiți.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *