Tu cum ai grija de sănătatea ta?

Pe lângă multele motive care ne fac viața atât de palpitantă, ca să nu spun stresantă, în fiecare zi suntem bombardați cu informații, știri, analize, care ne arată că simplul fapt de a trăi, de a respira, a devenit un adevărat pericol.

Nu ai voie să mănânci mai nimic, iar dacă o faci, totuși, mai mult ca sigur ai luat deja 30 de forme de cancer și alte nșpe mii de boli de care nici nu a auzit nimeni. În schimb, dacă vrei mâncare sănătoasă, neapărat să o iei de la producătorul x sau y, că ei fac cele mai bune alimente. Cred că e suficient dacă vă dau cazul Doctorului Menci, știți, prietenul lui Voiculescu din dosarul ICA, cel care vreme de ani buni ne-a spus că pâinea nu e bună, până a scos el un sortiment de pâine, bineînțeles, de cea mai bună calitate. Ipocrizie maximă.

Totuși, dincolo de aceste scenarii și suspiciuni, sănătatea noastră este extrem de importantă și trebuie cu adevărat să avem grijă de ea. Iar grija înseamnă o alimentație sănătoasă, înseamnă vizite dese la medic, analize făcute la timp. Înseamnă inclusiv prezența probioticelor din Probiosan în organism, care să asigure un tract digestiv sănătos.

De fiecare dată când recomand cuiva un anumit tratament, de fiecare dată îi și atrag atenția că este bine să se consulte cu medicul personal în ceea ce privește utilitatea unui astfel de tratament, pentru că acesta este un lucru la care chiar trebuie să renunțăm cât mai repede: ideea că toți suntem medici, că putem să facem tratamente după ureche.

Sănătatea chiar nu este o glumă !

image

Leave a Reply

Your email address will not be published.