Tu când ai oferit ultima dată o orhidee?

Nu sunt adeptul sărbătorilor de import. Nu sunt adeptul ideii că ai nevoie de o zi anume pentru a-i oferi un cadou celei care îți este alături sau celei pe care dorești să o cucerești.

Dacă ești totuși în această situație, probabil că singura ta soluție va fi și ca alții să vină și să îți ofere câteva idei de cadouri. Sau, ca să facem o glumă, dacă ți le și cumpără, atunci chiar că ar fi de vis. Și fără bătăi de cap, și gratis dar mai ales și cu iubita ta simțindu-se fericită.

Dacă tot suntem la momentul în care dezbatem această temă, trebuie să recunosc cu mâna pe inimă că un popor mai lipsit de imaginație ca noi nu cred că există. Mâna sus pentru cine cadoul de sărbătoarea îndrăgostiților constă doar într-un buchet de flori și eventual și niște ciocolată ! Sau cine, din comoditate, preferă să îi dea iubitei cardul sau niște bani cash, pe principiul ”du-te și cumpără-ți tu ce știi că îți place”.

image

Sau, și aici sunt sigur că ne încadrăm cam toți, nu au decis că singurul cadou veritabil este o masă luată în oraș, eveniment ce se va repeta cel mai probabil și cu ocazia zilelor de 1 și 8 martie. Și asta în condițiile în care suntem părtași ai unei lumi care ne oferă mii și mii de opțiuni prin care am putea cu adevărat să le răsfățăm și să le alintăm pe cele pe care le iubim. Iar una din variantele pe care eu le consider foarte atractive ca și cadou este acea de a da un cadou special, diferit.. Și uite așa, dacă dai o mică căutare pe net, să zicem după

diferite soiuri de orhidee pe Floria.ro

Pentru că eu chiar cred că mai există oameni pentru care să conteze valoarea simbolică, sentimentală a unui cadou și nu neapărat valoarea lui materială. Oameni care să aprecieze un mesaj din suflet, mai puțin pietrele care l-ar fi făcut foarte strălucitor. Pentru că ar fi chiar trist să trăim într-o lume condusă doar de gândul banilor. Nu că nu am fi aproape de așa ceva.

Numai că există acea vorbă cu speranța moare ultima și eu chiar îmi doresc ca de data asta chiar să fie așa. Pentru ca viitorul nostru chiar să mai aibă o speranță. Și nu uitați să oferiți flori oricând, nu doar la momente de genul sărbătorilor comerciale. Orhideea va aduce bucurie în ochii iubitei, soției, mamei, oricând, oriunde.

One thought on “Tu când ai oferit ultima dată o orhidee?”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *