Tremură Maica Rusie

Căci tiranul nostru cică lua în calcul, după cum spune Wikileaks, să intre în razboi cu Rusia.

Priviţi imaginea de mai jos. Cam asta este diferenţa dintre România şi Rusia, dintre armatele celor două ţari, dintre puterea şi influenţa celor două ţări.

big-dog-little-dog

Ce este trist în toată povestea asta este gândul, fie numai şi gândul că omul ăsta din fruntea statului, atât de vremelnic pus acolo, nu ar avea nicio temere să ne arunce într-un război..şi nu cu oricine..ci cu Rusia.

Pe voi nu vă trec câţiva fiori reci?

6 thoughts on “Tremură Maica Rusie”

  1. Ma vad nevoit sa nu fiu de acord cu tine (din nou :)) Sa uitam pentru un minut ca e vorba de Base (personaj foarte popular, mai ales in randurile liberalilor).Un sef de stat, in conditiile date, ar fi fost obligat sa se intrebe macar ce s-ar intampla DACA. Si daca acel DACA ar fi avut loc, scuze, dar ce-ar fi trebuit sa facem ? Sa urmarim la televizor cum rusii bat pas de defilare prin Chisinau – unde, din cate stiu eu, inca se mai vorbeste limba romana? Si sa zicem da ma baieti, ne e mila de voi, da mai mila ne e de noi, e totusi Rusia? Te-ai mai putea numi roman stiind ca n-ai tras un singur glont in sprijinul celor pe care ii numesti FRATI? Si ce daca e Rusia? Georgia nu si-a mai pus problema asta, si e, cel putin dpdv al populatiei, o tara de 5 ori mai mica decat noi. Punem steagul NATO pe toate gardurile dar nu avem nici macar curajul sa ne scoatem capul dintre buci? Nu sunt atat de naiv sa imi imaginez ca intr-un conflict militar deschis, declarat dupa toate regulile artei, Romania ar avea vreo sansa in fata Rusiei, lasitatea se plateste inca si mai scump.

  2. Bun articol, imi place acest blog. Un pic off-topic: va supun atentiei site-ul FILME1.NET – un site gratuit de filme online subtitrate in limba romana, fara reclame (!), rapid si foarte bun. Eventual, poate va intereseaza si un schimb de linkuri. Va multumesc anticipat!

    1. @Constantin: niste probleme de sanatate m-au daramat in ultimele zile. Dar mi-am revenit acum, multumesc de intrebare

Leave a Reply

Your email address will not be published.