Transport decedaţi, piatră de încercare pentru familiile îndurerate

Despărţirea de cei dragi reprezintă una dintre cele mai dramatice încercării ale vieţii, cu toate că ne consolăm cu gândul că sufletele lor poposesc în grădini verzi şi că ne voi vedea în curând pentru a trăi veşnic împreună.
Gândul că ne vom confruntă cu trupul neînsufleţit al celui drag ne paralizează raţiunea şi nu ştim cum să acţionăm că totul să fie bine. Sunt multe lucruri greu de organizat şi în acele clipe îndoliate ne simţim depăşiţi de situaţie. Acestea sunt:

-toaletarea mortului şi pregătirea lui pentru odihnă veşnică. Aici se include şi alegearea cu grijă a ţinutei şi a trusoului, spălarea, tunderea, aranjarea facială şi îmbălsămarea. Dacă nu avem experienţă în servicii funerare, nici nu ştim tot ceea ce trebuie să cumpărăm.
-pregătirea adecvată a actelor că înhumarea să fie legală
transport decedati.

Transportul decedatului se dovedeşte piatră de încercare pentru familiile îndurerate fiindcă nimeni nu doreşte să meargă cu sicriul pe maşină din mai multe motive. În primul rând oamenii se feresc să atiga un trup neînsufleţit şi să-l manipuleze. În al doilea rând vara pe căldurile toride mortul trebuie să fie trasportat cu maşini speciale, în condiţii de maximă igienă şi securitate. Nici iarnă nu este mai uşor, sicriul putan alunecă de pe maşină în cazul unul derapaj. Cel mai simplu este că familiile îndoliate să apeleze la o firma serioasă care să se ocupe de toate etapele înhumării, nu numai de transport fiindcă profesioniştii de acolo au experienţă şi ştiu exact ceea ce trebuie făcut.

O firma serioasă de profil se recunoaşte după:
-programul non-stop
-consilierea gratuită pe care o oferă
-experienţă, o vechime de peste 15 ani fiind cea mai bună recomandare
-oferirea de pachete funerare complete
-prezenţa informaţiilor detaliate pe site
-asigurarea transportului funerar oriunde pe teritoriul ţării, dar şi din afară graniţelor, acasă în România.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

:D :) :( :o 8) :eek: ;-( :grin: :wink: :arrow: :idea: :?: :!: :evil: O:) :-| :-* :-(( :poke: :love: :tired: :emotion: :party: :clown: :worried: X( :p