Transferul anului în politică: Bogdan Teodorescu, consultant politic al USL

Pe mine mă bucură enorm aducerea lui Bogdan Teodorescu alături de liderii USL.

Vocea lui Bogdan Teodorescu este una din cele mai respectate din zona marketingului politic, iar sfaturile lui pentru USL nu pot fi decât foarte bune.

Să sperăm şi că liderii USL vor ţine cont de ele.

38main

15 thoughts on “Transferul anului în politică: Bogdan Teodorescu, consultant politic al USL”

  1. @lilick acum e mai oficial:) de ce nu iti place de el? eu sincer nu vad altul mai bun, pe piata autohtona cel putin..

 1. Nea Teodorescu e demult in barca USL, si in mod special alaturi de Antonescu Crin. Evident, asta stiai si tu. Deci, nu e nimic surprinzator in aceasta miscare.
  Insa, e interesant de urmarit parcursul lui de la acest anunt pana cand o sa i se sparga in cap multe pentru performanta sub estimarile prognozate de el.

  1. @gomulea asta e o oficializare a relatiei lui cu USL:) eu sper sa nu exista o performanta sub estimari…am avea probleme mult mai mari…

 2. @berenger pai singur data cand s-a implicat in consiliere la alegeri a fost in 96..si parca cdr a castigat atunci.

  1. @berenger nu cred ca il poti acuza pe el de faptul ca PNT a lamentant jenibil. Plus, dupa atatia ani, omul s-a schimbat si s-a maturizat

 3. lumea are tendinta sa uite faptul ca cdr 2000, cu pnt in frunte nu a intrat in parlament nu pentru ca nu a depasit 5%, ci ca s-a asociat cu n grupuscule care, fiecare, au marit cu un procent cota de intrare in parlament, fara a aduce si voturi. or, un consultant serios exact genul asta de miscare politica ar fi trebuit sa o faca sa nu existe. pe de alta parte, raspunsul la intrebarea mea e simplu, si l-ai dat chair tu: au trecut 16 ani de cand omul a castigat niste alegeri. tu spui ca s-a maturizat. eu spun ca e total depasit.

 4. cum? usl-ul are 50% din optiuni, sau mai mult, independent de contributia barbosului (au grija boii din pdl sa nu scada procentul :) ). individului in cauza nu i se va putea nici imputa nimic, nici atribui nimic. nu va face nicio campanie sclipitoare, nici nu o va presara cu dezastre. cum am spus, incompetenta ii este dovedita deja, iar faptul ca e depasit se vede in fiecare zi la televizor, ca sa nu mai zic de limitarea intelectuala, esuarea in clisee si banalitati, asezonate cu istericale de doi bani…

 5. Daianu , Liviu voinea si Bogdan Teodorescu….reprezinta ” bunaciuni ” pentru USL-asi !Macar de a r tine cont de ce spun ei , macar de le-ar da functiile pentru care sint ultracalificati in viitorul guvern USL.Au facut bine cai-au cooptat deoarece vor avea de furca. Astia chiar nu-si dau seama ce bomboana otravita li se pregateste ?O saptamana excelenta iti doresc coane Iancule !!! :beer:

  1. @Marian da, si eu ma bucur pentru aducerea lor. Si sper sa nu fie doar de fatada si sa se foloseasca la maxim de expertiza lor. Saptamana cu cele bune si tie, Marian

 6. Dincolo de opiniile domnului Teodorescu, ce pot fi dezbatute, eu cred ca acest gest este unul bun dpdv al USL-ului. Teodorescu are o buna cunoastere a societatii romanesti si aplica enorm de multe strategii moderne de comunicare, care se folosesc in campaniile electorale din intreaga lume (de la SUA pana la Israel).

  1. @oana da, teodorescu este un castig important pentru usl. si se vede mana lui in cum se misca ponta acum

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *