Sibiul de vis sau urgente stomatologice?! (P)

Iarnă, Decembrie, visul alb al oricărei persoane care mai păstrează un strop de copilărie în suflet.

Probabil cea mai frumoasă perioadă din an, când se apropie sărbătorile si tânjim după căldura, se reaprinde flacăra speranței, scânteiază credința pe care am ascuns-o într-un colț de suflet de-a lungul anului și devenim mai buni, mai blânzi, mai umani.

Printre mult așteptatele cadouri din ghete sau de sub brad se numără, cu siguranță, și o vacanță cât mai frumoasă și mai relaxantă într-un loc de vis. Pentru unii, Raiul poartă numele de Sibiu și se măsoară în trei zile colorate și luminoase la unul dintre cele mai frumoase târguri de Crăciun din România.

Așa că iată bagajul facut, verificat și reverificat să nu lipsească ceva și să strice vacanța, mașina echipată ca pentru un drum în Laponia, în căutarea lui Moș Crăciun și un zâmbet entuziast pe fața de copil matur care abia așteaptă momentele de fericire.

După câteva ore de peisaje magnifice, care te fac să încetinești cursa nebună spre destinația de vis și să admiri frumusețea pusă în cale de mama natură, inima încetinește ritmul galopant iar timpul parcă se oprește preț de câteva clipe. Pupilele se dilată și trupul e cuprins de magie pe ritmul de dans al luminilor care te înconjoară ca un glob de lumină. Pașii urmează o cale știută doar de ei, către brazii împodobiți și sania lui Moș Crăciun. Până la urmă, Laponia nu era chiar așa departe.

Mirosul îmbietor de vin fiert cu scorțișoară te îndeamnă să lași volanul mașinii și să te bucuri de prima seară de poveste, iar pomana porcului aburindă te face să uiți de frigul vântului. Câțiva fulgi răzleți își fac apariția în păr doar pentru o clipă, apoi dispar ca și când n-ar fi fost vreodată.

În toată euforia momentului, îmbătați de spiritul feeric ce taie respirația, n-am simțit când frigul a pătruns subit în corp și-a dat startul părții neplanificate a aventurii.

La sute de kilometrii distanță de casă, într-un oraș necunoscut, o durere înfiorătoare de măsea a dat startul maratonului nocturn după medicamente și soluții pentru a salva măcar o parte din city-break-ul visat și pregătit cu atât de mult entuziasm. Însă, cum nici Nurofenul și nici alt medicament nu putea îndepărta crâncena durere care, între timp, a ajuns până-n dreptul tâmplelor, am apelat la cea mai apropiată clinică de urgențe stomatologice din Sibiu. Credeam cu tărie că încă nu s-a născut persoana căreia să îi placă să meargă la dentist, mai ales din vacanță, într-o situație de urgență, dar acela e momentul în care dorința de a scăpa de durere învinge teama și calci pragul primului cabinet de urgență pe care îl găsești deschis.

La Total Dent, căci așa se numește salvarea, am descoperit că sunt oameni care lucrează cu zâmbetul pe buze și în Decembrie, pentru că iubesc ceea ce fac. Oameni care înțeleg durerile și stările de nervozitate si panică pe care acestea le creează și oferă ajutor de specialitate pacienților care-l solicită.

Anii de experiență profesională și-au pus amprenta asupra modului în care echipa de medici specialiști de la Total Dent aplică toate cunoștințele pe care le au pentru cele mai bune rezultate. Într-o pauza de așteptare în confortul oferit de ambientul modern în care își desfășoară activitatea stomatologii, intr-un schimb de opinii cu alți pacienți și o asistentă drăguță și amabilă, am aflat că aici nu se tratează doar urgențele stomatologice și procedurile de bază. Clinica oferă soluții fiecărui client pentru toate problemele de ordin stomatologic. De la aparate dentare la extracții și implanturi, de la chirurgie dento-alveolara la depistarea cancerului oral și până la estetică dentară, toate necesitățile pot fi acoperite de medicii de la Total Dent.

Pe site-ul clinicii se găsesc toate serviciile oferite, prețuri pentru fiecare în parte și, bineînțeles, poți face cunoștință și cu echipa de medici care se ocupa de fiecare specializare. Și asta doar la două click-uri distanță, pe www.totaldent.ro.

Tot aici prezintă și tehnologia folosită pentru fiecare diagnostic, oferă posibilitatea programării online cât și datele de contact și orice alte detalii de care ar putea avea nevoie un pacient.

Încă un lucru interesant, important și de luat în considerare este posibilitatea de a plăti costul serviciilor medicale în rate, prin doua metode diferite: BRD Finance și TBI Pay. Fiecare plan are avantajele și particularitățile sale, condițiile de acordare fiind puțin diferite.

Spre exemplu, BRD Finance oferă posibilitatea plății în 12 rate fără avans, cu dobânda 0, pentru tratamente de minim 1500 de lei, în timp ce prin TBI Pay ai posibilitatea de a plăti de la 6 pana la 60 de rate fără avans, pentru tratamente începând de la 300 de lei și pana la 40.000 de lei, dar cu o dobânda anuală începând cu 9% în funcție de analiza financiară.

Condițiile financiare diferă și ele puțin, în funcție de salariu/pensie, cetățenie sau vârstă, iar accesarea finanțării se face ușor, pe loc, din clinica, fără drumuri la banca și doar în baza cărții de identitate.

Practic, e o mână de ajutor pentru ca oricine sa poată plăti costul stabilit al tratamentului, chiar dacă nu are banii puși “la saltea”.

Sărbătorile pot fi cu siguranță mai frumoase când are cine să-ți întindă o mână de ajutor sau măcar un plan de salvare, mai ales în mijlocul unui concediu atât de dorit și de bine planificat în ultima lună a anului. Iar cei de la Total Dent au muncit ani întregi pentru a pune zâmbete pe chipurile fiecăruia dintre noi, transformând fiecare privire în oglindă într-o sărbătoare de care să ne bucurăm împreună.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *