Tot ce ai nevoie pentru agricultura modernă!

Recoltele se pot cultiva mai ușor în ziua de astăzi, iar asta datorită tehnologiilor noi care apar în fiecare an, dar și magazinelor precum Tractorsud.ro. Nu se mai depune efort pentru cultivarea unor hectare de porumb sau pentru scoaterea cartofilor, deoarece se folosește combina agricolă.

Combină agricolă, precum cea de la Laverda, se folosește la recoltarea cerealelor precum: grâu, ovăz, secară, orz, porumb, soia, floarea soarelui, in, răpită, struguri, cartofi.

Pe site-ul magazinului online Tractorsud.ro se găsesc o mulțime de piese de schimb pentru combinele agricole precum: piese combina Laverda, John Deere, Same Deutz – Fahr, Arbos, New Holland, Case IH, Caterpillar, Challenger, Claas, Fendt, Massey Ferguson sau Valtra. Lista este mare, iar site-ul Tractorsud.ro nu se limitează doar la piese Laverda, ci oferă și o gama vastă de instalații și echipamente pentru erbicide și îngrășământ, ulei pentru tractor, componente și accesorii electrice și multe altele. 

Este avantajos să folosești combină, deoarece acestea au mai multe tipuri de hedere în funcție de ce anume se dorește să se recolteze.

Când ne gândim la dimensiunea hederului trebuie să ținem cont de mărimea terenului unde avem plantația și de disponibilitatea de golire a buncarului combinei. În cazul în care nu dispunem de un utilaj cu o capacitate mare de preluare a cerealelor, riscăm să așteptăm prea mult timp golirea buncarului de cereale și să nu fim eficienți. Modelul de heder diferă în funcție de tipul plantației pe care o aveți. Cele mai întâlnite modele de hedere sunt cele de grâu/ovăz/orz, de porumb și de floarea soarelui. Pe lângă acestea, mai sunt și combine de recoltat struguri, cartofi, etc. 

De asemenea, un alt factor de care trebuie să ținem cont atunci când se lucrează cu o combină este confortul pe care aceasta îl poate oferi operatorului (șoferului). Timpul petrecut în cabină poate fi unul mare, trebuie să ne asigurăm că avem toate condițiile necesare pentru a ne desfășura activitatea. Aerul condiționat și configurația scaunului pot să ne asigure un confort suplimentar pe perioada folosirii utilajului.

Tot în aceeași categorie intră și plugul, care este unul din cele mai importante utilaje agricole moderne, deoarece reduce cu mult timpul pierdut de fermieri pentru pregătirea terenului agricol. Un fermier ar pierde foarte mult timp pe câmp, în soare și căldură, lucrând pământul cu un plug tras de cai sau chiar manual. Acest lucru poate fi făcut mult mai rapid acum, cu ajutorul unui plug atașat la tractor. Inovațiile tehnologice ne aduc mai aproape de succes. 

Curățarea utilajelor este esențială pentru buna funcționare a acestora. Dacă ai probleme însă, Tractorsud.ro vine în ajutor! Totuși, prin curățare, îți protejezi tractorul pentru că împiedici murdăria, pământul și diferite gunoaie și impurități să producă blocaje sau defecțiuni ale unor componente ale acestuia. De asemenea, este și o oportunitate de a face o verificare completă a tractorului. Pe măsură ce îl cureți, poți detecta din timp defecțiunile minore, înainte să se transforme în probleme mai serioase.

Pe Tractorsud.ro, clienții vor găsi cele mai bune produse de la Laverda, producătorul din Italia, leader în utilaje agricole. Laverda nu este doar o marca, ci o tradiție în agricultură, iar Tractorsud.ro, face tot posibilul pentru a aduce cele mai bune piese Laverda clienților săi!

Leave a Reply

Your email address will not be published.