Topfer pentru nou-nascuți

topfer-lactana-bio-kinder_1

A venit pe lume copilasul tău și viața ți s-a schimbat radical din această clipă. De acum, tu trebuie să il protejezi și să îi oferi multă dragoste. De azi, nimic altceva nu mai conteză. Vei începe să te interesezi despre lucruri la care nici nu te-ai gândit cândva ca o să îți trezească vreo reacție. Puiul tău trebuie să fie, din prima clipă de viață, iubit, îngrijit, îmbrăcat și bine hrănit. Până la vârsta de 4-6 luni, hrana exclusivă a nou-născutului este laptele. Este sursa lui de vitamine, minerale, elemente hrănitoare. Laptele îi va ține și de foame și de sete până când vei avea voie să îi introduci alimentația mixtă. De azi va trebui să îl alăptezi de câte ori micuțul tău vrea. Cum o să știi asta? Ți-o va arată într-un mod pe care nu ai cum să nu îl înțelegi. Din păcate, multe mame nu pot alăpta. Dacă pentru anumite femei aceasta este o alegere personală, majoritatea nu au posibilitatea de a-și hrăni în mod natural copilul din cauza unor afecțiuni. Din aceast motiv, trebuie să apeleze la hrană alternativă – laptele praf.

Pentru a hotarî brand-ul de lapte praf pe care i-l dai noului-născut trebuie să te consulți obligatoriu cu medicul pediatru. Acesta îți va recomanda, cu siguranța, ceea ce este mai bun pentru copil. Există și cazuri când cel mic poate refuza formula de lapte recomandată și atunci aceasta va trebui schimbată. Și schimbarea se face tot consultându-ne cu medicul.

În România, dar și în lume, medicii recomandă adesea lapte praf Topfer. Este brand-ul cel mai vândut la ora actuala. Nu este un lapte praf obișnuit. Laptele Topfer este fabricat din lapte de vacă procesat în condiții de igienă maximă. Este un lapte organic. Întreg procesul de fabricare este controlat până la cel mai mic amănunt. Specialiști în domeniu muncesc în continuu pentru a perfecționa formula, pentru a aduce cât mai multe elemente nutritive în compozitie astfel încât să se asemene cu laptele de mamă.

Poate fi administrat din prima zi de naștere fără probleme, deoarece există formula speciala pentru nou-nascuți. Este vorba despre lapte praf Topfer 1. Acesta conține dozajele specifice vârstei sugarului. Laptele pentru nou-nascuți conține 29 de ingrediente. De asemenea, găsim un gramaj echilibrat de calorii, grăsimi saturate, grăsimi polinesaturate, grăsimi mononesaturate, carbohidrați, proteine, vitamine, minerale. Toate acestea sunt de înaltă calitate. Formula de lapte praf de la Topfer este special adaptată primei perioade de viață. Pentru ca sugarul să aibă o dezvoltare armonioasă și sănătoasă, specialiștii de la Topfer au introdus LC PUFA și 4 tipuri de Bifido bacterii. Toate acestea ajută și la echilibrarea florei din sistemul digestiv. Se știe că, în primele luni de viață, nou-născuții prezintă anumite dezechilibre al florei. Laptele de mamă este cel care pune totul in ordine. În lipsa alăptării naturale, bebelușul trebuie să consume o formulă de lapte praf care să producă acest echilibru.

Acestea sunt câteva dintre avantajele laptelui praf Topfer. Îl puteți găsi în România, la un preț foarte bun, la bebelusultau.ro. Tot aici puteți comanda produse destinate îngrijirii celor mici pentru fiecare categorie de vârstă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

:D :) :( :o 8) :eek: ;-( :grin: :wink: :arrow: :idea: :?: :!: :evil: O:) :-| :-* :-(( :poke: :love: :tired: :emotion: :party: :clown: :worried: X( :p