Tony Blair la Bucureşti

Asta da pişcotăreală la care mi-ar fi plăcut să fiu prezent.

Tony Blair face parte din acea categorie de oameni care au trecut prin istorie şi s-au stabilit acolo, printr-o carieră politică de excepţie.

Este unul din cei mai carismatici locatari de la 10 Downing Street.

Şi are multe de spus. Poate Ungureanu şi mulţi alţi politicieni nu ar trebui să rateze ocazia de a-l asculta.

Discursul lui Blair are loc de la ora 18, la Universitatea Româno-Americană.

tony-blair3

5 thoughts on “Tony Blair la Bucureşti”

  1. Basescu este plecat in Coreeea de Sud deci nu cred ca Ungureanu se va duce sa ia lectii de la Blair. De fapt are ” treaba ” sa -si faca imagine . N-ai vazut ca se duce inpreuna cu Predoiu de la “Justitie ” la cafenea :satansmoking: :coffee: :smirk: cu televiziunea dupa ei …evident ? :cuckoo: :whatever:

  2. Pai ce credeai ca s-au dus singuri in ideea ca nu vor fi recunoscuti ??? Cred ca televiziunile au fost anuntate in prealabil iar locul…putzea de SPP-isti sa fi sigur onorabile !!! :satansmoking:

  3. @marian stii cine mai apeleaza la astea cu sunatul la presa sa spuna unde se duc sa vina sa le pozeze? pitipoancele din cancan, click si altele de gen

  4. referitor la ceea c spuneai favorabil la adresa lui Tony Blaier . Esti asa de sigur pe ceea ce spui ?Cum dracu intreaga lume politica i-a facut un alt “portret ” si vi tu si ” altii ” care sa-l faceti un fel de….Mesia ? In afara faptului ca in perioada in care a locuit in Dawninng Street a clocit vreo cinci sau sase copii….altceva in afara faptului ca a avut o relatie [ umilitoare pentru britanici ….Churchill s-a rasucit in groapa!] “apropiata” :smirk: cu Bush jr. altceva ? Ce el facea politica Marii Britanii ? :satansmoking: :beer:

Leave a Reply

Your email address will not be published.