Tonomatul băsist, Ciutacu

De când a plecat la RTV, mânat, pare-se, de avânturile imobiliare ale nevestei, Ciutacu nu mai ştie cum să îşi spele imaginea, să fie în concordanţă cu a unui băsist veritabil.

Aşa că ba îl găseşti scriind editoriale pe la RTV, fie dând interviuri lui Mircea Marian, la evz (dacă daţi search pe goagăl, găsiţi părerea lui Ciutacu despre haznaua băsistă).

Dar mai presus de orice, îl vezi cum invită toată floarea cea pedelistă la el în tonomat: Udrea, Blaga şi o sa vină şi ziua marelui alb de la Cotroceni.

Şi atunci de ce să te mai plângi pe unde poţi că toţi sceleraţii, cum le spui tu, au ajuns să vadă în tine un gunoi. Sau poate doar o prostituată?

MEC - CONFERINTA

10 thoughts on “Tonomatul băsist, Ciutacu”

 1. Usurel cu pianul pe scari… “Basistul” asta a facut mai multe contra lui base si pro usl decat au facut membrii usl in viata lor. Macar voi ar trebui sa aveti bun simt si sa faceti joc de glezne, macar pana (daca) incepe sa vorbeasca in stil turcescu, pora, etc.

  Momentan, e destul de ok. Eu prefer sa ma abtin deocamdata si sa-i dau la cap doar daca se suceste stil cristoiu.

 2. Ce vrei ma ? Nu-i tot om ??! Ce-l credeai un sfant ?Cum dracu vrei sa-si castige si el bucata de paine daca nu lingand unde a scuipat ? Dar ce-i cu tine de nu mai raspunzi celor ce fac diferite comnentarii pe blogul tau ? Ai intrat in Saptamana Mare deja ?

 3. @Ionut

  Antena 3 ce mama dracu e? O icoana facatoare de minuni? E formata din oameni, iar unul dintre ei a fost Ciutacu. Acelasi de care au facut basistii misto ca facea spume la gura la propriu cand se enervase intr-o emisiune. Crezi ca pentru bani a facut asa atunci? Un altul ar fi Badea. Si tot asa.

  Daca ar fi inceput sa o suga precum Cristoiu, as fi zis. Pana se intampla asa, ciocul mic si joc de glezne. Un pic de logica si bun simt nu ar strica la usl-isti ;)

  Fii convins ca si eu o sa-l injur cand o sa fie cazul. Momentan, pune problema in limite ok.

  1. @nevermind eu nu am nici cel mai mic dubiu ca Ciutacu va deveni un Cristoiu 2. Toata re-evaluarea asta din ultimul timp confirma

 4. Ioane, cand partidul tau o sa danseze pe o alta muzica sa vezi cu o sa o dai si tu cotita. De cate ori nu ti-ai schimbat opinia in functie de interesele personale si materiale?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *