Tocmai am postat 656594 poze pe Facebook

Mor puţin câte puţin când primesc câte o notificare de genul ăsta de la diverse persoane din lista mea de Facebook. Nu am reuşit să înţeleg niciodată de ce te-ai obosi în primul rând pe tine şi apoi pe cei care te urmăresc pe tine, postând milioane de poze, dintre care sute din ele nu au nicio relevanţa sau, şi mai rău, se duplică între ele.

În onlineul de la noi se cunosc câteva astfel de “vedete”, a căror singur rost pare a fi să facă fotografii în neştire şi apoi să îţi chinuie retina ţie :) Şi eu sunt pasionat de fotografie şi am menţionat asta de foarte multe ori şi aici.

Dar atunci când aleg să postez nişte fotografii, încerc să le selectez pe cele mai frumoase, cele care ar atrage atenţia, şi pe acelea le pun pe Facebook, pe blog sau pe alte reţele de comunicare. Unul din lucrurile care mi s-a întipărit ca obicei este să port tot timpul după mine aparatul foto. Niciodată nu se ştie când poate apărea perspectiva unei poze unice, memorabile. Sau cel puţin aşa îmi place să mă mint frumos :)

facebook-friends-3211

Iar acum, că sunt posesorul şi unui trepied de toată frumuseţea, am tot timpul din lume să fac cele mai frumoase poze posibile. Inspiraţia să vină. Cât despre cei care au această obsesie de a posta sute de poze pe net, le recomand să renunţe la aparat foto şi să treacă la ceva mai modern şi mai pragmatic: panasonicagac160.ro, camera video digitală cea mai performantă şi mai accesibilă, destinată atât amatorilor cât şi celor care se consideră profesionişti întru cele media.

Ei obţin şansa unor filmări ce pot înlocui sutele de poze iar noi obţinem un timeline mai aerisit pe Facebook şi posibilitatea de a ne bucura de nişte postări mai interesante:)) ) Ştiu, sunt răutăcios..

5 thoughts on “Tocmai am postat 656594 poze pe Facebook”

  1. Esti nebun definitiv Iancule daca tu , chiar si de Sf. Maria te gandesti tot la lovele , la cum sa faci lovele !!! 8)

  2. @ Ionut

    Adica te pisi pe ea de mega sarbatoare cu reguli stupide pentru bani? WOW. :D

    Mi-a zis cineva azi ca e pacat sa ma spal. I-am zis ca mi-am spalat-o deja, dar o sa incerc sa mi-o introduc in cineva si sa o murdaresc la loc :)) ))

  3. Stiu si chiar am inteles asta Iancule ! era doar o gluma ce sper din toata inima ca nu te-a suparat ! Pentru cazul in care totusi esti necajit de comentariul meu….regrete eterne ! 8)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *