TNL Fieni si Gabriel Plaiasu – o rusine pentru liberali

In momentul in care a venit la conducerea PNL Crin a promis o schimbare a partidului, o mai mare atentie data tinerilor si o curatire din temelii a structurilor interne….se pare ca ii mai scapa cate ceva.

Gabriel Plaiasu este una din marile dezamagiri ale liberalismului dambovitean si nu numai. Individul acesta, deputat ce a prins din noroc postul acesta, nu face decat sa vegeteze prin parlament si eventual sa mai acumuleze ceva pentru buzunarul propriu. Ca sa va convingeti, omul acesta a avut doar 3 luari de cuvant in plen in 2 ani de mandat iar in ceea ce priveste vizibilitatea sa in partid…incercati si aflati daca il cunoaste cineva…

PNL se va afla in perioada imediat urmatoare in fata unui moment crucial…ne aflam la un socr electoral bun, crestem si avem si prima optiune in randul electoratului pentru candidatul la presedintie. Ce face domnul Plaiasu? Isi pune o ruda, o domnisoara cu totul si cu totul deosebita, veti vedea de ce, sa conduca organizatia TNL Fieni. Ce e special la aceasta domnisoara si organizatie? Poi in primul rand, organizatia TNL Fieni are presedinte dar nu are membrii…cat despre domnisoara Ana Ulmanu..va las sa cititi aici, sau aici…poate si aici.

sursa: profil facebook Ana Ulmanu

Crine, cand te intorci din concediu, mai intereseaza-te si tu care mai e treaba prin teritoriu, incep sa cred ca acest caz mai sus prezentat nu e singular…suntem, cred, un caz unic…avem o organizatie cu presedinte dar fara membrii…

6 thoughts on “TNL Fieni si Gabriel Plaiasu – o rusine pentru liberali”

  1. Bai frate, stii ce-mi place la voi, liberalii din Dambovita?! Ca nu sunteti uniti, ma. Sunt extrem de fericit. Si la noi in partid ne mai dam in cap unii altora, dar nu o facem in public. Cum dracu` sa aveti rezultate, la voi, la organizatie, daca pe unde va prindeti, va luati la suturi. Si pe langa asta, va porcaiti si in public. Misto de voi, va rog sa continuati in felul asta si o sa aveti rezultate la……………… Pastele Cailor. Va rog, va implor, nu incetati, continuati, in felul aste sustinatorii vostri poate trec la noi. Cine stie?!?!

  2. poi cum nu o cunoasteti cine e presedinta,poi cum naiba,e chiar verisoara sa,de care uneori se rusineaza alteori chiar rivneste trupeste,ca vba lui e cam dusa cu capu si tare e moarta dupa p..laceri ascunse…cum a ajuns ,simplu ea locuieste in tgviste cu parintii dar la origine e plaiasu din fieni asa ca…ce sa mai vbim ,are dreptate cel de postase ca ne dam la gioale dar frate crede ne suntem multi nemultumiti de ceea ce face acest vierme crescut in coconul de florn popescui asa ca scuze dar astea s realitati nu vbe.. de politician….

  3. @justitiaru;) esti lipsit de bun simt si de rusine. In spatele unui pseudonim te crezi indreptatit sa spui lucruri murdare. Sa-ti fie rusine!

Leave a Reply

Your email address will not be published.