Tismaneanu, jos laba de pe simbolurile noastre !

Dupa ce a fost pus de Basescu sef peste cercetarea trecutului comunist, mizerabilul de Tismaneanu a decis ca este momentul sa mai confiste un simbol al luptei anti-comuniste, un simbol al dreptei autentice romanesti.

Vazand afisul asta imi vine sa urlu sa ma auda si Coposu de pe lumea cealalta. Asadar mizeriile portocalii: Cătălin AVRAMESCU, Andrei CORNEA, Rodica CULCER, Andreea PORA, Ioan STANOMIR, Mihai SORA, Dan TAPALAGĂ, Vladimir TISMĂNEANUsi Robert TURCESCU se aduna sa comemoreze si sa vorbeasca despre fenomenul Piata Universitatii, simbolul dreptei, al solidaritatii si poate singurul moment dupa 1989 cand poporul asta a stiut sa fie unit….

Jos labele mizerabile de pe istoria noastra sfanta, cioclii portocalii. Piata Universitatii este, a fost si va ramane a noastra, a celor care iubim democratia, a celor care apreciem valorile de dreapta, a celor care sub nicio forma nu mai vrem sa avem de a face cu o dictatura, fie si asa bahica cum este a mizerabilului vostru lider.

Fenomenul Piata Universitatii va fi cinstit cum se cuvine de principalul partid istoric de dreapta al Romaniei, PNL, printr-o serie de eveniment, reunite sub sloganul:

„Dreapta autentică se uneşte pentru România/Un nou început după 20 de ani”

Mai multe detalii gasiti aici.

2 thoughts on “Tismaneanu, jos laba de pe simbolurile noastre !”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *