Tipuri de masaj preferate (P)

Îmi place mult să merg la masaj şi de curând am descoperit un nou tip de masaj – masajul erotic. De mult timp îmi doream un masaj erotic însă tot am amânat. Într-o zi mi-am făcut curaj şi am intrat într-un salon masaj erotic  şi anume în salonul Mon Amour. Am avut parte de o experienţă plăcută şi m-am bucurat de relaxare. Oricine vrea un masaj erotic Bucureşti  poate face o rezervare la acest salon. Nu este un singur salon masaj erotic Bucureşti, însă unul singur are cele mai frumoase fete – Mon Amour. Masajul erotic relaxează organismul, elimina stresul, este afrodisiac, oferă senzaţii plăcute, etc. Trebuie să recunosc faptul că mi-a plăcut şi că voi mai reveni.
Această experienţă m-a făcut să mă gândesc şi la alte tipuri de masaj de care am beneficiat de-a lungul timpului.

image
Îmi amintesc de faptul că acum ceva timp, am avut o perioada în care nu mă simţea prea bine. Parcă întregul meu organism nu era în regulă. Mi-am dat seama că sunt prea obosit, prea stresat. Nu mâncăm suficient, nu dormeam suficient şi aveam frecvent dureri de cap. Am făcut atunci câteva şedinţe de masaj terapeutic şi apoi m-am simţit mult mai bine. Masajul terapeutic este extrem de benefic. El combate oboseală, vindecă durerile de cap, diminuează anxietatea, îmbunătăţeşte capacitatea de concentrare,înlătura insomniile, etc.
Nu de mult timp am fost şi la reflexoterapie. Reflexoteriapia este o altă formă de masaj, însă o formă mai deosebită. Acest tip de masaj presupune masarea anumitor parţiale corpului, părţi care sunt interconectate cu anumite organe. Cu ajutorul reflexoterapiei multe din afecţiuni pot fi tratate fără medicamente.
Mi-am propus că în viitorul apropiat să merg şi la un masaj chinezesc Shiatsu. Îmi place mult masajul şi încerc diverse tipuri de masaj. Din ceea ce am aflat, masajul chinezesc este o tehnică ce presupune aplicarea presiunii în diverse puncte ale corpului, cu ajutorul degetelor. Acest tip de masaj ajută în primul rând la eliminarea oboselii, dar şi la prevenirea bolilor.
Mai sunt ele şi alte tipuri de masaje interesante, însă practicate în principal de femei. Eu chiar nu mă văd mergând la masaj aromatic, masaj facial sau anticelulitic. Femeile sunt încântate însă de aceste tipuri de masaj. Eu că bărbat, însă..parcă îl prefer mai mult pe cel erotic.
Dacă este vreun tip de masaj pe care vrei neapărat să îl încerci, nu ezită. Caută un salon de masaj care oferă servicii de calitate şi fă-ţi o rezervare pentru a-ţi oferi clipe de linişte şi relaxare. Masajul are o mulţime de beneficii, dar ai în vedere şi contraindicaţiile, în cazul în care suferi de anumite afecţiuni, cum ar fi:afecţiunile cardiovasculare acute, afecţiunile acute ale tubului digestiv, afecţiunile pulmonare acute, tuberculoză, stări febrile, dar ai alte afecţiuni. Dacă ai o problema de sănătate, înainte de a merge la masaj este bine să te interesezi dacă ai voie.
Bucură-te de relaxare şi oferă-i organismului tău liniştea de care are uneori nevoie.

Leave a Reply

Your email address will not be published.