Timpul potrivit pentru renovarea casei? Oricând!

Toată viața am fost învățați că nu trebuie să uităm nicio clipă să fim copii, să ne jucăm, să avem imaginație și să știm și să o punem în practică. Și, deși poate pentru mulți par a fi doar vorbe în vânt, eu chiar cred cu tărie în aceste gânduri.

Și, dacă mă întrebați pe mine, cred că am și găsit soluția să aplic aceste idei. O soluție care, așa cum ne place nouă, împușcă doi iepuri dintr-o lovitură: reamenajezi și casa și te și joci, în sensul frumos al lucrurilor, încercând să aduci o schimbare binevenită casei tale, chiar și acum, când toamna s-a instalat bine mersi la noi.

Așa că, hai să ne punem imaginația la lucru și să găsim cele mai frumoase moduri de a renova, re-amenaja locuințele noastre. Mare parte din tot ce înseamnă spațiul locativ din România este creat și poartă chipul și asemănarea regimului de dinainte de 1989. Și aș mai spune eu că este la fel de fad. Până la urmă, oamenii s-au bucurat să aibă o locuință a lor, nu cred că a mai stat cineva să se plângă sau să comenteze din punctul de vedere al gustului, al calității. Iar unul din lucrurile care acum este cel mai des pe lista de schimbări în locuințele românilor este cel al înlocuirii geamurilor vechi cu termopane, respectiv achiziționarea unui covor pvc de la EmenatWork.

După 1990 s-a împământenit ideea greșită că orice schimbare pe care ai vrea să o faci în casa ta înseamnă bani mulți cheltuiți. Ori, nu este chiar așa. Faceți un exercițiu: luați un pix și o foaie și, înainte de toate, desenați și imaginați-vă cum ați vrea să arate casa voastră. Practic, în timp ce îți imaginezi cum va arăta casa ta, poți, cu un simplu click, să și transformi visul în realitate. Fără a mai fi nevoie să te deplasezi tu la depozit, fără a mai fi nevoie să te îngrijorezi de cum îți vor fi livrate produsele, în condițiile în care ele îți vor fi aduse direct la casa ta, cel mai târziu a doua zi de când le-ai comandat. La fel de simplu ca și când ai alege să obții o lumină mai eficientă la tine în casă.

Nimic nu se compară cu acel loc, acel cămin, căruia să îi putem spune acasă și unde să ne simțim cel mai bine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *