Timişoara, capitala culturală europeană a puşcăriaşelor Playboy

Putem spune că se închide cercul, în sfârşit.

După ce în 1989 Timişoara devenea primul oraş liber de comunism, azi, Timişoara devine ultimul oraş de la noi cucerit de mizerie, de bătaie de joc, de kitsch. De o lume abjectă, de non-valoare.

Ştirea zilei sună aşa:

“Chiar dacă a petrecut câţiva ani la puşcărie, logodnica lui Ilie Năstase este luată în calcul de autorităţile Timişoarei pentru deveni imaginea oraşului înscris în cursa pentru titlul de Capitală Culturală Europeană a anului 2020”

Aşadar, un oraş care are atâtea personalităţi de marcă, un oraş care are atâtea de spus în istoria recentă a României, pleacă să cucerească lumea cu o fostă puşcăriaşă, vedetă Playboy.

Revoluţia a înfrânt.

brigitte-sfat-13 Sursă foto: aici.

4 thoughts on “Timişoara, capitala culturală europeană a puşcăriaşelor Playboy”

  1. Frate Iancule , ca Ilie Nastase n-are minte nici cat un graur asta o stie o lume intreaga nu-i asa mare paguba , dar ca aia din Timisoara se ganadesc , ca una dintre fostele ” pensionare ” de la Targsor sa devina ” imaginea ” orasului de pe Bega ….ei asta-i cu adevarat o stie de..”Camera ascunsa ” si sa urmaresti reactiile timisorenilor fireste aia care stiu cate ceva despre parasuta asta de Sfat la auzul vestii respective .. Primar al Timisoarei este tot ala de era pe la ” taranisti ” ? Chiuhandru , Ciuhandru…cam pe acolo …

  2. Amu, nu știu dacă e cazul să îți schimbi părerea despre Timișoara doar pentru că niște oameni de la un ziar știu ce-i contrariază pe cititori și ce fel de titluri aduc vânzări.

Leave a Reply

Your email address will not be published.